Ολυμπιακός: Θετικός στον κορονοϊό ο Ραντζέλοβιτς

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς θα χάσει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Σίτι, αφού στα τελευταία τεστ που έγιναν βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ολυμπιακός: Θετικός στον κορονοϊό ο Ραντζέλοβιτς

Τα προβλήματα δεν λένε να αφήσουν ήσυχο τον Ολυμπιακό, αφού το ένα διαδέχεται το άλλο. Η ομάδα του Πειραιά θα παίξει αποδεκατισμένη στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι όπως είχε συμβεί το ίδιο και στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Μέχρι και την τελευταία στιγμή προκύπτουν προβλήματα για τους Πειραιώτες και το τελευταίο είναι ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν τα τεστ για τον Covid-19 όπως προβλέπει το πρωτόκολλο της UEFA και από αυτά βγήκε θετικό του Σέρβου.

Ο νεαρός εξτρέμ έχει μπει ήδη σε καραντίνα όπως προβλέπει το πρωτόκολλο και φυσικά δεν θα είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το αυριανό παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Ραντζέλοβιτς χάνει σίγουρα τον αγώνα με τους Άγγλους, το ματς του Σαββάτου με τον Άρη και εκτός απροόπτου και αυτό με τη Μαρσέιγ στη Μασσαλία. Επομένως τα προβλήματα λόγω του Covid-19 παραμένουν αρκετά για τον Ολυμπιακό, αφού για τον ίδιο λόγο δεν έχει στη διάθεση του, τους βασικούς του επιθετικούς, Χασάν και Ελ Αραμπί.

Θυμίζουμε ότι ακόμη είναι εκτός ο Χοσέ Χολέμπας και ο Ματιέ Βαλμπουενά, οι οποίοι είναι τραυματίες, ενώ και οι δύο φορ δεν υπολογίζονται. Ακόμη εκτός είναι και ο Ρούμπεν Βινάγκρε, ενώ υπάρχει αγωνία για την κατάσταση του Ραφίνια.

Το θέμα επιβεβαίωσε και ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου, αφού δήλωσε ότι ο Σέρβος δεν θα παίξει στο παιχνίδι με τη Σίτι. Επίσης τόνισε ότι θα περιμένει τον Ραφίνια μέχρι την τελευταία στιγμή.