Στο χέρι του Φορτούνη να μην τον ξεχάσει ο Γκουαρντιόλα

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα έχει την ευκαιρία στο ματς της Τετάρτης να δει τον Κώστα Φορτούνη και είναι στο χέρι του διεθνούς μεσοεπιθετικού να τον θυμάται για πάντα.

Στο χέρι του Φορτούνη να μην τον ξεχάσει ο Γκουαρντιόλα

Μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Σίτι στο Μάντσεστερ ο Πεπ Γκουαρντιόλα αναφέρθηκε στον Κώστα Φορτούνη. Τότε ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δεν είχε ταξιδέψει στην Αγγλία, αφού τον είχε αφήσει εκτός αποστολής ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Καταλανός προπονητής, ωστόσο στις δηλώσεις του είχε τονίσει ότι περίμενε να δει τον Φορτούνη, αλλά δεν τον είδε. Στο ματς της Τετάρτης το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Γκουαρντιόλα θα δει τον Κώστα βασικό. Δεν θα τον δει στη θέση του, διότι θα παίξει πάλι ως "ψευτοεννιάρι" όπως έπαιξε με τον Παναθηναϊκό, αλλά θα έχει την ευκαιρία να τον δει.

Ο Φορτούνης βρίσκεται σε ένα καλό φεγγάρι το τελευταίο διάστημα, αφού προέρχεται από ένα σερί καλών εμφανίσεων. Έχει τα ματς της Εθνικής που ήταν πρωταγωνιστής και το ματς με τον Παναθηναϊκό που έκανε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και πέτυχε το μοναδικό γκολ.

Ο Γκουαρντιόλα θα δει τον Κώστα την Τετάρτη το βράδυ, αλλά είναι στο χέρι του Κώστα να τον θυμάται κιόλας γι' αρκετό καιρό. Τίποτα δεν είναι εύκολο σε ένα ματς με αντίπαλο τη Σίτι που θα έρθει στην Ελλάδα αποφασισμένη να τελειώσει την πρόκριση. Η ομάδα του Γκουαρντιόλα δεν θα έρθει για βόλτα στην Αθήνα, αλλά θα για να τελειώσει τη… μπουγάδα στον όμιλο.

Ο Φορτούνης αυτή τη στιγμή είναι το πρώτο βιολί στον Ολυμπιακό, αφού είναι έξω βασικά στελέχη όπως οι Ελ Αραμπί, Χασάν, Βαλμπουενά, Χολέμπας, Μπρούμα. Πάνω του έχει πέσει όλο το βάρος και το ματς με τη Σίτι είναι μία καλή ευκαιρία να δείξει στον προπονητή της την αξία του και εκείνος να θυμάται για πάντα το όνομα του. Είναι πολύ δύσκολη η αποστολή που έχει η ομάδα του Πειραιά και ο Κώστας Φορτούνης, αλλά είναι και ένα μεγάλο στοίχημα για όλους, αν και δεν είναι αυτό το ματς της χρονιάς για τον Ολυμπιακό.