Στιβ Μανταντά: «Βρισκόμαστε στο όριο του γελοίου» (vid)

Ο αρχηγός της Μαρσέιγ, Στιβ Μανταντά μετά την ήττα από την Πόρτο (3-0) έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τη συνέχεια στο Champions League

Στιβ Μανταντά: «Βρισκόμαστε στο όριο του γελοίου» (vid)

«Προφανώς, πρέπει μόνο να ανησυχούμε όταν βλέπουμε αυτά τα αποτελέσματα. Υπάρχει οργή, θυμός και απογοήτευση. Έχουμε τρία παιχνίδια στα οποία θα πρέπει να δείξουμε ένα νέο πρόσωπο, επειδή αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο όριο του γελοίοι.

Είναι απαραίτητο να προβληματιστούμε, γιατί δεν είμαστε στο επίπεδο αυτής της διοργάνωσης με αυτές τις εμφανίσεις. Και ξέρετε τι με κάνει πιο αναστατωμένο; Αυτά τα ανόητα γκολ που δεχόμαστε και που σκοτώνουν τα παιχνίδια στην αρχή», τόνισε χαρακτηριστικά ο τερματοφύλακας της Γαλλικής ομάδας και συνέχισε λέγοντας πως

Champions League: Αρνητικό ρεκόρ για την... «άσφαιρη» Μαρσέιγ!

«θέλω πολλά να πω αλλά θα πρέπει να τα συζητήσω με τους συμπαίκτες μου. Να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Ο προπονητής το έχει κάνει αυτό. Πρέπει και εμείς να κάνουμε το ίδιο. Μας προστατεύει αλλά δεν έχει σχέση μόνο ο σχηματισμός αλλά και το πως παίζουμε εμείς.

Πρέπει να κάνουμε αυτό που είναι απαραίτητο. Πρέπει να βγούμε μπροστά γιατί δεν το κάναμε τις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Είναι απλά τα πράγματα. Δεν πρέπει να κρυβόμαστε. Εμείς είμαστε οι υπεύθυνοι για την εικόνα σε αυτή την πρώτη φάση».