Tι γράφει ο αγγλικός Τύπος για την ευκαιρία του Βαλμπουενά (vid)

Διαβάστε τι γράφουν μερικά από τα αγγλικά ΜΜΕ για την ευκαιρία που έχασε ο Βαλμπουενά να ισοφαρίσει τη Μάντσεστερ Σίτι.

 

Tι γράφει ο αγγλικός Τύπος για την ευκαιρία του Βαλμπουενά (vid)

Ο Ματιέ Βαλμπουενά στο 55΄έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει τη Μάντσεστερ Σίτι αστοχώντας από κοντά μετά από λάθος του Φόντεν.

Στη φάση αυτή στάθηκαν και τα περισσότερα αγγλικά ΜΜΕ περιγράφοντας τα όσα έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο πριν από τα δυο γκολ των Ζεσούς και Κανσέλο.

Τι έγραψαν

skysports

Ο Ματιέ Βαλμπουενά έχασε μια σπουδαία ευκαιρία στο 55΄ πριν ο Ζεσούς έρθει από τον πάγκο για να καθαρίσει το ματς με ένα ασταμάτητο φίνις στην κλειστή γωνία (80).

bbc

Η χαλαρή πάσα του Φιλ Φόντεν στον Τζον Στόουνς μέσα στην περιοχή θα μπορούσε να τιμωρηθεί αλλά ο Ματιέ Βαλμπουενά ανεξήγητα αστόχησε πολύ.

Dail Mail

Ο Φόντεν πέφτει στη δική του γραμμή 18-αυλών, αλλά ψεκάζοντας ένα χαλαρό πέρασμα κατευθείαν στον Μαθίου Βαλμπούνα. Ο Έντερσον είχε εγκαταλείψει τη εστία του, το γκολ ερχόταν, αλλά ο Στόουνς μπόρεσε με κάποιο τρόπο να κάνει τον Βαλμπουενά να αστοχήσει

Guardian

Η απώλεια συγκέντρωσης της γηπεδούχου ήταν εμφανής. Ο Φόντεν έκανε λάθος δίνοντας μια τυφλή πάσα στον Στόουνς μόνο και μόνο για να βρει τον Βαλμπουενά, ο οποίος θα έπρεπε να είχε ενεργήσει καλύτερα από κοντά.