Ιλκάι Γκουντογκάν: «Μπορεί τη δεύτερη θέση ο Ολυμπιακός»

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης για τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί του Ολυμπιακού αλλά και τις πιθανότητες των νταμπλούχων Ελλάδας να τερματίσουν στη δεύτερη θέση.

Ιλκάι Γκουντογκάν: «Μπορεί τη δεύτερη θέση ο Ολυμπιακός»

Ο Γερμανός άσος της Μάντσεστερ Σίτι, Ιλκάι Γκουντογκάν ανέφερε για το ματς και τη μάχη της δεύτερης θέσης.

«Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός. Έπαιξε καλά στην άμυνα. Ήταν γενναίος και το παιχνίδι ήταν ανοιχτό μέχρι να γίνει το 2-0. Το αξίζαμε το σημερινό αποτέλεσμα. Είμαστε ευχαριστημένοι από τη νίκη μας και κοιτάμε μπροστά.

Όλες οι ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο και έχουν τις ίδιες πιθανότητες για τη δεύτερη θέση. Εμείς βέβαια κοιτάμε να πάρουμε την πρώτη θέση όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ο όμιλος είναι ακόμη ανοιχτός και αυτό ίσως να ισχύει και μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει στη δεύτερη θέση. Αυτό έδειξε και σήμερα. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας. Να είμαστε στην κορυφή».

Για τη συνέχεια του Champions League και το ενδεχόμενο να φτάσει η ομάδα του μέχρι το τέλος, ο Ιλκάι Γκουντογκάν σημείωσε «υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες. Δεν ξέρουμε ποιος θα φτάσει μέχρι το τέλος. Είναι ακόμη νωρίς. Πρώτα να περάσουμε από τον όμιλο και μετά θα δούμε».