«Εξάσφαιρη» η Μπάγερν, διέλυσε τη Σάλτσμπουργκ στην Αυστρία (2-6) highlights

Η Μπάγερν Μονάχου εξέθεσε 6-2 τη Σάλτσμπουργκ στην Αυστρία και έκανε το «3 στα 3» στον πρώτο όμιλο του Champions League που τη φέρνει «αγκαλιά» με την πρόκριση στην επόμενη φάση.

«Εξάσφαιρη» η Μπάγερν, διέλυσε τη Σάλτσμπουργκ στην Αυστρία (2-6) highlights

Την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στον πρώτο όμιλο του Champions League πανηγύρισε η Μπάγερν Μονάχου που τη φέρνει πλέον αγκαλιά με την πρόκριση στους «16» του θεσμού.

Οι Βαυαροί αν και βρέθηκαν να χάνουν από τη Σάλτσμπουργκ στην Αυστρία για την τρίτη αγωνιστική του γκρουπ, τελικά εξέθεσαν την αντίπαλό τους με το εμφατικό 6-2 και έφτασαν τους εννέα πόντους στην κορυφή του ομίλου. Αντίθετα, η Σάλτσμπουργκ παρέμεινε στην τελευταία θέση με μόλις έναν πόντο στη συγκομιδή της.

Το σκορ στο παιχνίδι είχε ανοίξει για τους γηπεδούχους ο Μπερίσα μόλις στο τέταρτο λεπτό της συνάντησης (1-0), ωστόσο τα χαμόγελα στα πρόσωπα των γηπεδούχων δεν κράτησαν πολύ. Η Μπάγερν ανέβασε την απόδοσή της και αφού έφτασε στην ισοφάριση στο 21’ με πέναλτι του Λεβαντόφσκι, τελικά πέτυχε την ανατροπή στο 44’ με το αυτογκόλ του Κρίστενσεν.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 66’ η Σάλτσμπουργκ ισοφάρισε σε 2-2 με τον Οκουνγκάβα, αλλά ως το φινάλε η Μπάγερν μετέτρεψε το ματς σε παράσταση για έναν ρόλο και εξέθεσε την αυστριακή ομάδα.

Μέσα σε τέσσερα λεπτά Μπόατενγκ (79’) και Σανέ (83’) ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 2-4 για τους πρωταθλητές Ευρώπης και στο 88’ ο Λεβαντόφσκι πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ματς για το 2-5. Το τελικό 2-6 διαμόρφωσε στο 90’ ο Λούκας Ερνάντεζ, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Μπάγερν.

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Στάνκοβιτς, Κρίστενσεν, Σίλβα, Γουέμπερ, Ούλμερ, Μουέπου, Καμαρά, Γιουνούζοβιτς (65’ Οκουγκάουα), Σομποσλάι, Μπερίσα (76’ Ονγκουένε), Κοϊτά (65’ Όκαφορ).

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Παβάρ (74’ Σαρ), Μπόατενγκ, Αλάμπα, Ερνάντεζ, Κίμιχ, Τολισό (75’ Μαρτίνες), Γκνάμπρι (90’ Κόστα), Μίλερ (90’ Μουσιάλα), Κομάν (75’ Σανέ), Λεβαντόφσκι.