Με την...τρίτη το πρώτο τρίποντο της Ρεάλ Μαδρίτης (highlights)!

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχθηκε την Ίντερ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League παίρνοντας το παρθενικό της τρίποντο στο 2ο γκρουπ με το χορταστικό 3-2! 

Με την...τρίτη το πρώτο τρίποντο της Ρεάλ Μαδρίτης (highlights)!

Στην τρίτη αγωνιστική του 2ου ομίλου του Champions League ήρθε η πρώτη επιτυχία για τη Ρεάλ Mαδρίτης. Μετά την εντός έδρας ήττα, από την Σαχτάρ (3-2) και την ισοπαλία στις καθυστερήσεις με την Γκλάντμπαχ, στη Γερμανία, η ομάδα του Ζιντάν νίκησε 3-2 την Ίντερ στο «Αλφρέδο Ντι Στέφανο» αφήνοντας το συγκρότημα του Κόντε στον «πάτο» του ομίλου δίχως νίκη (2 π.) .

Το ματς ξεκίνησε «ανοικτό» εκατέρωθεν με την ομάδα της Καστίλλης να έχει πρώτη ευκαιρίες με τους Ασένσιο (απόκρουση Χαντάνοβιτς) και Βαλβέρδε, αλλά η Ίντερ «απάντησε» με το δοκάρι του Μπαρέλα (κεφαλιά σε σέντρα του Πέρισιτς) και σουτ του Λαουτάρο Μαρτίνες, που κατέληξε στον Κουρτουά. πριν βγει το 10λεπτο!

Μέχρι το τέταρτο έφτασε κι ο Βιδάλ κοντά στο γκολ, αλλά το 1-0 το έκαναν οι γηπεδούχοι με τον Μπενζεμά να τιμωρεί λάθος γύρισμα του Χακίμι ντριμπλάροντας τον Χαντάνοβιτς πριν στείλει την μπάλα στα ανυπεράσπιστα δίχτυα (25').

Λίγο αργότερα (33') ο Σέρχιο Ράμος με κεφαλιά, μετά από κόρνερ, πέτυχε το 2ο γκολ των «μερένγκες» το οποίο ήταν το 100ο του με τη λευκή φανέλα, αλλά με την σέντρα οι «νερατζούρι» αντέδρασαν μειώνοντας με τον Λαουτάρο Μαρτίνες (34').

Ωστόσο το ...μισό γκολ ήταν η ασίστ μ' εναέριο τακούνι του Μπαρέλα που εξάρθρωσε όλη την άμυνα των Μαδριλένων!

Στην επανάληψη το ματς ήταν πιο «κλειστό» με τους γηπεδούχους ν' απειλούν με το Λούκας Βάσκεθ, αλλά το γκολ το βρήκαν οι Λομβαρδοί με τον Πέρισιτς (68') να νικά κατά κράτος τον Ισπανό (που έπαιζε δεξί μπακ λόγω των απουσιών των Καρβαχάλ κι Οντριοθόλα) μετά από κεφαλιά - πάσα του Λαουτάρο Μαρτίνες, που ακολούθησε, νέα μεταβίβαση του Μπαρέλα.

Ο Πέρισιτς πριν βγει, λόγω ενοχλήσεων, είχε μια ακόμη καλή στιγμή σε μια φάση καρμπόν με του γκολ αλλά ήταν η ομάδα του Ζιντάν που βρήκε το τρίτο γκολ στο ματς με τον Ροντρίγκο (80') με πολύ ωραίο δεξί σουτ, μετά από συνεργασία με τον έτερο νεοεισελθόντα και Βραζιλιάνο Βινίσιους.

Διαιτητής: Τουρπέν (Γαλλία).

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά - Λούκας Βάσκεθ, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μεντί - Βαλβέρδε, Καζεμίρο, Κρόος (77' Μόντριτς) - Ασένσιο (64' Ροντρίγκο), Μπενζεμά, Αζάρ (64' Βινίσιους).

ΙΝΤΕΡ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς - Ντ' Αμπρόζιο, Ντε Φράϊ, Μπαστόνι- Χακίμι, Μπαρέλα (77' Γκαλιαρντίνι), Μπρόζοβιτς, Βιδάλ (87' Ναινγκολάν), Γιανγκ - Λαουτάρο Μαρτίνες, Πέρισιτς (77' Αλέξις Σάντσες).