Καρεμπέ: Η συνάντηση με Γκουαρντιόλα, τα «κλειδιά» του ματς και ο... Τζιοβάνι! (vids)

Ο σύμβουλος στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κριστιάν Καρεμπέ, μίλησε για το ματς των Πειραιωτών με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία.

Καρεμπέ: Η συνάντηση με Γκουαρντιόλα, τα «κλειδιά» του ματς και ο... Τζιοβάνι! (vids)

Ερωτηθείς για τη νίκη του απέναντι στον Πεπ Γκουαρντιόλα όταν αγωνίζονταν σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, ο Καρεμπέ είπε: «Μας είχαν κερδίσει κι αυτοί πολλές φορές. Η Μπαρτσελόνα τότε ήταν πολύ καλή, είχε και τον Τζιοβάνι! Θα δούμε τι θα γίνει, είναι πολύ ενδιαφέρον το ματς».

Για τη συνάντησή του με τον Γκουαρντιόλα μετά την άφιξη των ομάδων στο γήπεδο, τόνισε: «Τίποτα το ιδιαίτερο, απλά χαιρετηθήκαμε, του έδωσα συγχαρητήρια για την προπονητική του καριέρα και του ευχήθηκα καλή τύχη, την οποία φυσικά χρειαζόμαστε κι εμείς».

Για το τι χρειάζεται να κάνει ο Ολυμπιακός για να φύγει με αποτέλεσμα από το Μάντσεστερ, ο Γάλλος επισήμανε: «Θα πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι στο πλάνο και στις οδηγίες που έχει δώσει ο προπονητής στους παίκτες μας. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και ακολουθήσουμε πιστά τη στρατηγική και σεβαστούμε το ομαδικό πνεύμα, θα τα καταφέρουμε».