«Στοπ» στο κακό σερί θέλει να βάλει ο Ολυμπιακός στο Μάντσεστερ

Η αποστολή του Ολυμπιακού είναι εξαιρετικά δύσκολη κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι (3/11, 22.00), αλλά ψάχνει και έναν τρόπο για να σταματήσει το κακό σερί των οκτώ ηττών στους ομίλους του Champions League. Από το Ζάγκρεμπ το 2015 έχει να πάρει αποτέλεσμα η ομάδα του Πειραιά.

«Στοπ» στο κακό σερί θέλει να βάλει ο Ολυμπιακός στο Μάντσεστερ

Σε καμία περίπτωση η αποστολή του Ολυμπιακού δεν θα είναι εύκολη στο Μάντσεστερ κόντρα στη Σίτι (3/11, 22.00). Ίσα-ίσα που θα πρέπει να παίξει κάτι παραπάνω από το… 100% του για να πάρει αποτέλεσμα στο «Etihad Stadium» και οπωσδήποτε να σκοράρει, γιατί οι «πολίτες» είναι μία ομάδα που σε κάθε παιχνίδι βρίσκουν δίχτυα.

Όπως και να ‘χει, οι «ερυθρόλευκοι» δεν πήγαν στην Αγγλία για να κάνουν τον ρόλο του «κομπάρσου». Θα διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν για να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα προκαλέσει… κρότο σε όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη!

Συν τοις άλλοις, θέλουν κάποια στιγμή να βάλουν και ένα «στοπ» στο κακό σερί που έχουν στα εκτός έδρας ματς των ομίλων του Champions League. Με την ήττα που υπέστησαν στο Πόρτο, μετρούν ήδη οκτώ σερί ήττες μακριά από το Φάληρο!

Τελευταία φορά που δεν έχασε ο Ολυμπιακός εκτός έδρας, ήταν στις 20 Οκτωβρίου 2015 στο Ζάγκρεμπ. Τότε ο Ιντέγε με γκολ στο 79’ είχε χαρίσει τη νίκη στους Πειραιώτες με 1-0 επί της Ντιναμό.

Από τότε έχουν χάσει κατά σειρά από Μπάγερν (0-4), Γιουβέντους (0-2), Μπαρτσελόνα (1-3), Σπόρτινγκ (1-3), Ερυθρό Αστέρα (1-3), Μπάγερν (0-2), Τότεναμ (2-4) και Πόρτο (0-2).