Ολυμπιακός: Το κακό και το καλό παράδειγμα για το ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Τι δεν θέλει να δει απόψε ο Πέδρο Μαρτίνς στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Σίτι και ποιο είναι το ιδανικό σενάριο για τον Πορτογάλο.

Ολυμπιακός: Το κακό και το καλό παράδειγμα για το ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι

Στα παιχνίδια που έχει παίξει ο Ολυμπιακός μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει σε κανένα να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο. Ακόμα και το περασμένο Σάββατο στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα η ομάδα του Πειραιά δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης.

Απόψε τον Ολυμπιακό τον περιμένει μία πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν πρόκειται να του συγχωρέσει κανένα λάθος και καμία χαλαρότητα. Η ομάδα του Πειραιά αν θέλει να ελπίζει σε κάτι καλό απόψε στο «Έτιχαντ» θα πρέπει να δείξει εντελώς διαφορετικό πρόσωπο.

Σε αυτό άλλωστε έχει σταθεί και ο Πέδρο Μαρτίνς στις οδηγίες που έχει δώσει στους ποδοσφαιριστές του. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ζητήσει από τους παίκτες του ένα δυνατό ξεκίνημα προκειμένου να μπορέσουν να αιφνιδιάσουν τον μεγάλο τους αντίπαλο. Για τον Ολυμπιακό αυτή η ιστορία με τα πρώτα ημίχρονα δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Δεν μπορεί συνεχώς να πετάει τα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης και ειδικά απόψε δεν έχει αυτή την πολυτέλεια.

Ο κόουτς δεν θέλει να δει σε καμία περίπτωση συμπτώματα που θα του θυμίσουν τον αγώνα στο «Ντραγκάο» και αυτόν στο «Μολινό». Εκεί η ομάδα του για κάποιο λόγο είχε… πιει θάλασσα στο ξεκίνημα του αγώνα με αποτέλεσα να δεχτεί δύο γρήγορα γκολ και να μην μπορέσει να τα… βγάλει. Το ιδανικό ξεκίνημα για έναν αγώνα τέτοιου επιπέδου είναι αυτό που είχε κάνει πέρσι στο Λονδίνο κόντρα στην Τότεναμ. Ο Ολυμπιακός στο 6’ είχε κάνει το 0-1 και στο 19’ το 0-2. Έβαλε στα σχοινιά την αντίπαλο του και έχασε το ματς εξαιτίας των δώρων που έκανε ο Γιασίν Μεριά.