Μάντσεστερ Σίτι-Ολυμπιακός: Τελευταία στιγμή αποφασίζει για Μπουχαλάκη ο Μαρτίνς

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης προπονήθηκε στο "Etihad Stadium", αλλά ο Μαρτίνς θέλει να τον τσεκάρει και λίγο πριν από τη σέντρα, προτού του δώσει φανέλα στο ματς του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Σίτι (3/11, 22:00).

Μάντσεστερ Σίτι-Ολυμπιακός: Τελευταία στιγμή αποφασίζει για Μπουχαλάκη ο Μαρτίνς

Ένα ευχάριστο νέο είχε η τελευταία προπόνηση που έκανε ο Ολυμπιακός στο "Etihad Stadium" το βράδυ της Δευτέρας (2/11) ενόψει του αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι. Κι αυτή αφορούσε τη συμμετοχή του Ανδρέα Μπουχαλάκη στο κανονικό πρόγραμμα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο, δεν έχει αποφασίσει ακόμα για τον Κρητικό χαφ, καθώς ο ερεθισμός στην πλάτη που είχε από το ματς με τον Απόλλωνα, είναι ύπουλος... Θέλει να τον τσεκάρει και λίγη ώρα πριν από το ματς, προτού πάρει την οριστική του απόφαση.

Η επιθυμία του είναι να τον έχει στο αρχικό σχήμα και να τον τοποθετήσει στην τριάδα των χαφ μαζί με τους Εμβιλά και Καμαρά, αλλά ακόμα δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά ότι θα πάρει τελικά φανέλα βασικού.

Θέλει να τον δει πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του από το πρωί της Τρίτης (3/11) έως και λίγο πριν από τη σέντρα και αναλόγως να πράξει.

Το σημαντικό είναι ότι προπονήθηκε. Μπορεί το πρόγραμμα επί αγγλικού εδάφους να μην ήταν τόσο έντονο, αλλά σημασία έχει ότι το έβγαλε και αυτό είναι ένα ενθαρρυντικό νέο. Τα... σπουδαία όμως για το αν θα ξεκινήσει ή όχι θα τα πληροφορηθούμε την Τρίτη (3/11).

Κατά τ’ άλλα, αν παίξει ο Μπουχαλάκης, τότε ο Μαρτίνς θα επαναφέρει το 4-3-3 με τον Σα στα δοκάρια, τους Ραφίνια (δεξιά), Σεμέδο, Σισέ και Χολέμπας (αριστερά) στην άμυνα, τους Μπουχαλάκη, Εμβιλά και Καμαρά τριάδα στα χαφ, τους Μασούρα και Βαλμπουενά στα εξτρέμ, με τον Ελ Αραμπί στην κορυφή.

Σε περίπτωση που ο Μαρτίνς δει τον Μπουχαλάκη να μην είναι στο 100% και αποφασίσει να τον κρατήσει στον πάγκο, τότε δεν είναι τόσο σίγουρο - όπως παρουσιαζόταν προ ημερών - ότι θα περάσει τον Πέπε στα χαφ. Μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο να δούμε ξανά το 4-2-3-1 με τους Εμβιλά - Καμαρά στα χαφ, τον Βαλμπουενά σε ρόλο «10αριού» και τους Ραντζέλοβιτς - Μασούρα στα «φτερά» της επίθεσης.

Εν αναμονή λοιπόν, της κατάστασης του Μπουχαλάκη, τον οποίο ο Μαρτίνς είναι αποφασισμένος να τον περιμένει κυριολεκτικά έως την τελευταία στιγμή.