Καμαρά: «Ήρθαμε στο Μάντσεστερ για να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς!»

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Ο Μαντί Καμαρά στη συνέντευξη Τύπου έδωσε το σύνθημα για την αυριανή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μάντσεστερ Σίτι (3/11, 22.00).

Καμαρά: «Ήρθαμε στο Μάντσεστερ για να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς!»

Ο Μαντί Καμαρά εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην περιπέτειά του με τον κορονοϊό, αλλά και στις βλέψεις της ομάδας του για την αυριανή πρόκληση με την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Αφρικανός χαφ έδειξε στις δηλώσεις του ότι δεν τον τρομάζει το “βαρύ” όνομα των “πολιτών”, τονίζοντας ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του είναι στην Αγγλία για να πάρουν αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

Να μας πεις πως έζησες την περιπέτεια με τον κορονοϊό και αν αισθάνεσαι έτοιμος για το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι;

«Τις πρώτες δύο ημέρες είχα μία κούραση όμως μετά ένιωσα καλά προπονήθηκα στο σπίτι και τώρα αισθάνομαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα»

Πέρσι είχες τις πρώτες σου συμμέτοχες στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πόσο διαφορετικό περιμένεις τον εαυτό σου στη διοργάνωση;

«Το πιο σημαντικό και αυτό που με ενδιαφέρει είναι να φτάσει ο Ολυμπιακός όσο πιο μακριά γίνεται και γι’ αυτό θα προσπαθήσουμε»

Πέρσι ο Ολυμπιακός έκανε το διπλό στην Άρσεναλ και κοντά να κάνει το θαύμα με την Τότεναμ. Μπορεί να το πετύχει αυτό στο αυριανό παιχνίδι;

«Έχουμε έρθει εδώ για να σκεφτούμε το αυριανό παιχνίδι. Δεν σκεφτόμαστε τι έγινε πέρσι. Έχουμε έρθει για να πάρουμε βαθμούς ή βαθμό κόντρα στη Σίτι»

Στα δύο πρώτα παιχνίδια ο Ολυμπιακός έδειξε ότι ήταν ισάξιος κόντρα σε Μαρσέιγ και Πόρτο. Μπορεί ο Ολυμπιακός να κοντράρει έναν μεγάλο αντίπαλο όπως η Μάντσεστερ Σίτι;

«Το μόνο που έχω να σας πω είναι ότι μπορούμε να καταφέρουμε να πάρουμε βαθμούς. Αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι να καταφέρουμε να πάρουμε βαθμούς. Δεν έχει σημασία τι έγινε στα άλλα δύο παιχνίδια».