Ίντερ: Χωρίς Λουκάκου στη Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ

Ο Ρομέλου Λουκάκου δεν ξεπέρασε έγκαιρα τον τραυματισμό του στην μηρό και τέθηκε εκτός αποστολής για το αυριανό (3/11) ματς στη Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ για τον 2ο όμιλο του Champions League.

Ίντερ: Χωρίς Λουκάκου στη Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ

Δίχως τον Ρομέλου Λουκάκου στην αποστολή της θα αγωνιστεί αύριο (3/11) η Ίντερ στη Μαδρίτη απέναντι στην Ρεάλ, για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Champions League. Ο Βέλγος επιθετικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει έγκαιρα τον τραυματισμό του στον μηρό και το αποτέλεσμα ήταν να μην συμπεριληφθεί στα πλάνα του προπονητή του, Αντόνιο Κόντε.

Υπενθυμίζεται πως ο διεθνής άσος είχε μείνει εκτός και από το ματς των «νερατζούρι» με αντίπαλο την Πάρμα στο Μιλάνο (2-2) το περασμένο Σάββατο για την 6η αγωνιστική της Serie A.

Πέρα από τον Λουκάκου, στην ιταλική ομάδα δεν υπολογίζονται για το ματς με τους «μερένχες» ούτε οι Αλέξις Σάντσες και Σένσι, που επίσης βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας τους μετά τον τραυματισμό τους στον μηρό.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι τόσο η Ίντερ όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης παραμένουν χωρίς νίκη στο γκρουπ μετά τους δύο πρώτους αγώνες τους και φιλοδοξούν πλέον να πανηγυρίσουν το «παρθενικό» τους τρίποντο στον όμιλο, στη μάχη που μαίνεται για την πρόκριση στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.