Λίβερπουλ: Ξανά στις προπονήσεις ο Τσιμίκας

Ο Κώστας Τσιμίκας ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επέστρεψε στις προπονήσεις της Λίβερπουλ, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το αυριανό (3/11) ματς του Champions League με αντίπαλο την Αταλάντα στο Μπέργκαμο.

Λίβερπουλ: Ξανά στις προπονήσεις ο Τσιμίκας

Ευχάριστα είναι τα νεότερα για τον Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ. Ο άλλοτε μπακ του Ολυμπιακού ταλαιπωρούνταν από ένα πρόβλημα τραυματισμού, ωστόσο αποθεραπεύτηκε πλήρως και επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων στους «κόκκινους». Συγκεκριμένα, ο Έλληνας άσος αντιμετώπιζε έναν μυϊκό τραυματισμό και δεν είχε αγωνιστεί από εκείνο το 7-2 της ομάδας του με αντίπαλο τη Λίνκολν για το League Cup Αγγλίας στα τέλη του περασμένου Σεπτέμβρη.

Πλέον όμως τέθηκε και πάλι στην διάθεση του προπονητή του, Γιούργκεν Κλοπ, και υπάρχει το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί στην αποστολή της θρυλικής ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ για το αυριανό (3/11) ταξίδι στο Μπέργκαμο, όπου η Λίβερπουλ θα αντιμετωπίσει την Αταλάντα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.

Πέρα από τον Τσιμίκα, στις προπονήσεις των «κόκκινων» επέστρεψαν οι Κεϊτά και Μάτιπ που ήταν επίσης τραυματίες, αλλά παραμένει εκτός ο «λαβωμένος» Τιάγκο Αλκάνταρα, ενώ ο Τζέιμς Μίλνερ αν και δεν προπονήθηκε σήμερα με την υπόλοιπη ομάδα αλλά ενδέχεται να είναι και αυτός στην αποστολή για το ματς του Champions League.