Ακέ: «Μεγάλο ματς, εστιάζουμε στον Ολυμπιακό»

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Και ο στόπερ της Μάντσεστερ Σίτι, Νέιθαν Ακέ είπε στη συνέντευξη Τύπου ότι κανένας από τους “πολίτες” δεν σκέφτεται την Λίβερπουλ παρά μόνο τον Ολυμπιακό.

Ακέ: «Μεγάλο ματς, εστιάζουμε στον Ολυμπιακό»

Ο Νέιθαν Ακέ ήταν ο παίκτης που εκπροσώπησε τους παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι στη συνέντευξη Τύπου παραμονή του αγώνα με τον Ολυμπιακό (3/11, 22.00). Ο 25χρονος Ολλανδός στόπερ που είναι πολύ πιθανό να πάρει φανέλα βασικού κόντρα στους “ερυθρόλευκους”, εξήγησε με τη σειρά του ότι αυτή τη στιγμή οι “πολίτες” δεν σκέφτονται το ματς με την Λίβερπουλ την Κυριακή (8/11).

“Μπροστά μας έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ένα μεγάλο ματς. Είναι όμορφο να συμμετέχεις σε τέτοια παιχνίδια. Θέλουμε να τα πάμε καλά στη διοργάνωση τη φετινή σεζόν και για αυτό κάθε αγώνας είναι πολύ σημαντικός. Εστιάζουμε λοιπόν πρώτα στον Ολυμπιακό που είναι ένα δύσκολο και πολύ σημαντικό ματς για εμάς”, είπε αρχικά ο Ακέ και πρόσθεσε:

“Όποιος παίζει ποδόσφαιρο θέλει να παίξει στο Champions League. Είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση. Είναι τέλειο το συναίσθημα το να μπορείς να παίζεις αυτές τις νύχτες. Θέλεις να πάρεις μεταγραφή σε ένα κλαμπ που θα αγωνίζεται στο Champions League”.