Μάντσεστερ Σίτι - Ολυμπιακός: Ο Εμβιλά και ο... ίλιγγος που προκαλούν τα νούμερα του Ντε Μπρόινε

Ο Γιαν Εμβιλά θα έχει μπόλικη δουλειά στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία (3/11, 22.00), καθώς ο Ντε Μπρόινε είναι “μέσα” στο 70% των γκολ των “πολιτών”!

Μάντσεστερ Σίτι - Ολυμπιακός: Ο Εμβιλά και ο... ίλιγγος που προκαλούν τα νούμερα του Ντε Μπρόινε

Ποιον να “πρωτοαναχαιτίσουν” οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού από τη Μάντσεστερ Σίτι το βράδυ της Τρίτης (3/11, 22.00); Μιλάμε για παίκτες που η χρηματιστηριακή τους αξία προκαλεί... εγκεφαλικά!

Ο Αγκουέρο μπορεί να λείπει, αλλά ο εξαιρετικός Τόρες θα πάρει τη θέση του. Οι Μαχρέζ και Στέρλινγκ κάνουν... παπάδες από τις πτέρυγες, ενώ υπάρχει και ο Ντε Μπρόινε που από τον άξονα είναι σχεδόν όλη η Σίτι!

Αν ο Βέλγος άσος πάρει τελικά φανέλα βασικού, κάτι που αναμένεται σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ μολονότι η Σίτι έχει την Κυριακή (8/11) το ματς με την Λίβερπουλ, τότε ο Γιαν Εμβιλά θα έχει μπροστά του μία τεράστια πρόκληση. Να παίξει απέναντι στον Ντε Μπρόινε, τον “Νο1” απ’ όλες τις απόψεις κίνδυνο των Άγγλων!

Ο Ντε Μπρόινε από το 2015 που φόρεσε τη φανέλα της Σίτι, έχει απίστευτα νούμερα. Νούμερα που “ζαλίζουν”. Σε 230 ματς μετράει 65 γκολ και 93 ασίστ. Τι σημαίνει αυτό; Ότι σε 230 ματς είναι “μέσα” είτε ως σκόρερ, είτε ως δημιουργός στο 70% των γκολ της Σίτι! Απίστευτο ποσοστό...

Τεράστια η πρόκληση για τον Εμβιλά, ο οποίος φυσικά έχει την εμπειρία για να διαχειριστεί τέτοιου επιπέδου ποδοσφαιριστές, όσο κι αν ο Ντε Μπρόινε είναι ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης.