«Παιχνιδάκια» της Mάντσεστερ Σίτι ενόψει Ολυμπιακού: "rotation" ή όχι;

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει την Κυριακή (8/11) το ματς με τη Λίβερπουλ για την Premier League και ο Γκουαρντιόλα προανήγγειλε αλλαγές με τον Ολυμπιακό. Τα ίδια είχε πει και ενόψει Μαρσέιγ, αλλά ξεκούρασε μόνο τον Μαχρέζ.

«Παιχνιδάκια» της Mάντσεστερ Σίτι ενόψει Ολυμπιακού: "rotation" ή όχι;

Ο Γκουαρντιόλα εξέφρασε κάποιους προβληματισμούς σε πρόσφατη συνέντευξή του... Προβληματισμούς που αφορούν το «σκληρό» πρόγραμμα της Premier League και ταυτόχρονα το αναγκαστικό "rotation" που πρέπει να κάνει στα ματς του Champions League, έτσι ώστε να έχει κάποιους ποδοσφαιριστές του «φρέσκους» για τα ματς του πρωταθλήματος.

Η Μάντσεστερ Σίτι όπως και πολλές ακόμη ομάδες σε όλο τον κόσμο (μεταξύ άλλων και ο Ολυμπιακός) δεν έκανε κανονική προετοιμασία. Κι αν παρατηρήσει κάποιος τα παιχνίδια των «πολιτών», τότε θα διαπιστώσει ότι είναι μία ομάδα που κάνει μία διαχείριση στις δυνάμεις της και στα τρεξίματά της κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Ο δε Γκουαρντιόλα βγήκε την Κυριακή (1/11) και είπε δημοσίως ότι θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα στο ματς με τον Ολυμπιακό, επειδή μετά τους «ερυθρόλευκους» φιλοξενεί την Λίβερπουλ στο Μάντσεστερ.

Θα προχωρήσει σε "rotation" ο Ισπανός τεχνικός ή όχι; Αυτό θα το μάθουμε λίγη ώρα πριν από τη σέντρα... Αυτό που έχουμε ως δεδομένα στα χέρια μας, είναι ότι και πριν από το ματς με την Μαρσέιγ στη Μασσαλία έλεγε ότι σκόπευε να ξεκουράσει αρκετούς παίκτες, επειδή ακολουθούσε η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Τελικά, ο μόνος που ξεκουράστηκε από τη μεσαία γραμμή και μπροστά που είναι και η δύναμή της, ήταν ο Μαχρέζ. Οι Ντε Μπρόινε, Στέρλινγκ, Φεράν Τόρες και Γκουντογκάν πήραν φανέλα βασικού...