Μπουχαλάκης: «Αν δεν υπήρχαν τα λάθη...»

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έκανε το μοιραίο λάθος στο ξεκίνημα του αγώνα και μετά το ματς του Ολυμπιακού με την Πόρτο παραδέχτηκε πως αν δεν ήταν αυτό όλα θα ήταν διαφορετικά.

Μπουχαλάκης: «Αν δεν υπήρχαν τα λάθη...»

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έμελλε στο παιχνίδι με την Πόρτο να κάνει το μοιραίο λάθος που τελικά κόστισε στον Ολυμπιακό. Έβαλε την ομάδα του Πειραιά πίσω στο σκορ από το... πουθενά και στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης παραδέχτηκε ότι ήταν καθοριστική αυτή η φάση.

«Σε αυτό το επίπεδο ένα λάθος μπορεί να στοιχίσει. Εκεί υστερούσαμε σήμερα. Από ένα δικό μου λάθος δεχτήκαμε το 1-0. Προσπαθήσαμε στη συνέχεια να βρούμε τα πατήματα μας και πατούσαμε καλύτερα στο γήπεδο. Δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες από την Πόρτο. Στο τέλος αφήσαμε περισσότερους χώρους γιατί ψάχναμε την ισοφάριση και έτσι ήρθε το 2-0. Κοιτάξαμε τον αντίπαλο στα μάτια. Αν δεν υπήρχαν αυτά τα λάθη θα ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα», ανέφερε ο Κρητικός χαφ.

Για το τι αλλάζει αυτή η ήττα για τον Ολυμπιακό είπε: «Δεν αλλάζει κάτι αυτή η ήττα. Έχουμε δύο παιχνίδι με τη Σίτι και θα πάμε να διεκδικήσουμε και στα δύο ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Κλείνοντας τόνισε ότι ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος και στα ματς με Πόρτο και Μαρσέιγ: «Και με Πόρτο και με Μαρσέιγ στο μεγαλύτερο διάστημα επιβάλλαμε το ρυθμό μας και είχαμε ευκαιρίες».