Μαρτίνς: «Σε αυτό το επίπεδο πληρώνεις τα λάθη» (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την Πόρτο στάθηκε στα λάθη που κόστισαν στην ομάδα του.

Μαρτίνς: «Σε αυτό το επίπεδο πληρώνεις τα λάθη» (vid)

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από την Πόρτο, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από αυτό το ματς, διότι πλήρωσε ακριβά τα λάθη του. Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε σε αυτά και στο ρόλο που μπορεί να παίξουν στον όμιλο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε:

Για το ότι ήταν καλύτερος και έχασε με 2-0: Νομίζω ότι σε αυτή τη διοργάνωση δεν μπορείς να κάνεις τα λάθη που κάναμε σήμερα. Είχαμε στρατηγική για να μην κάνουμε αυτά τα λάθη, αλλά δεν την εφαρμόσαμε. Από το πρώτο έως το δεύτερο γκολ ήμασταν καλύτεροι, αλλά δυστυχώς πληρώσαμε τα λάθη που κάναμε. Έχουμε πει ότι είναι ένας όμιλος με λεπτές ισορροπίες και τέτοια λάθη μπορεί να τα πληρώσεις ακριβά.

Για το αν θα κοστίσει το δεύτερο γκολ: Όχι εκείνη τη στιγμή προσπαθήσαμε να ρισκάρουμε. Χάναμε το παιχνίδι και έπρεπε να ρισκάρουμε. Κυνηγήσαμε την ισοπαλία, δεν το καταφέραμε και δεχτήκαμε ένα δεύτερο γκολ. Δεν σκεφτόμαστε προς το παρόν έτσι.

Για το πόσο επηρεάζουν τα αποτελέσματα της Σίτι τον όμιλο: Όπως έχουμε πει η Σίτι είναι η πιο ποιοτική ομάδα. Είναι η μεγαλύτερη δύναμη και το απέδειξε και σήμερα. Οι υπόλοιποι τρεις παλεύουν για τη δεύτερη και τρίτη θέση.

Για Πέπε, Βινάγκρε, Μπρούμα: Ήταν στη λογική ότι θέλαμε να δώσουμε φρεσκάδα, βάθος και ταχύτητα. Βλέπαμε ότι ο Μασούρας δεν μπορούσε να ανταποκριθεί τόσο καλά, μπήκε ο Κώστας και πήγε πολύ καλά. Το ίδιο έγινε και με τον Χοσέ. Μπήκε ο Βινάγκρε και έδωσε βάθος στην ομάδα. Όλες οι αλλαγές έγινε με τη λογική να φρεσκάρουμε την ομάδα.