Τσέλσι: Χωρίς Κέπα κόντρα στην Κράσνονταρ

Ο Κέπα έμεινε εκτός αποστολής από τον προπονητή του στην Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ, για τον αυριανό (28/10) αγώνα του Champions League με αντίπαλο την Κράσνονταρ στη Ρωσία.

Τσέλσι: Χωρίς Κέπα κόντρα στην Κράσνονταρ

Με τον Εντουάρ Μεντί κάτω από τα δοκάρια της θα αντιμετωπίσει αύριο (28/10) η Τσέλσι την Κράσνονταρ στη Ρωσία, για την δεύτερη αγωνιστική του 5ου ομίλου του Champions League. Κι αυτό γιατί ο προπονητής της αγγλικής ομάδας, Φρανκ Λάμπαρντ, αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον Κέπα, παρά το γεγονός ότι ο τελευταίος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Ισπανός πορτιέρε, που είναι μάλιστα και ο πιο ακριβοπληρωμένος τερματοφύλακας στα χρονικά του ποδοσφαίρου, έχει δεχτεί αρκετή σκληρή κριτική τόσο την περασμένη αγωνιστική περίοδο όσο και την τρέχουσα για τις εμφανίσεις του στον σύλλογο της αγγλικής πρωτεύουσας. Άλλωστε, δεν ήταν και λίγες άλλωστε οι… γκάφες του σε αναμετρήσεις των «μπλε», που έμελλε να κοστίσουν βαθμούς στην ομάδα.

Το αποτέλεσμα ήταν αυτό το καλοκαίρι η Τσέλσι να εντάξει στο δυναμικό της τον Μεντί και ο τελευταίος φαίνεται τελικά ότι κέρδισε την εμπιστοσύνη του προπονητή του και την θέση του βασικού, αφήνοντας τον ακριβοπληρωμένο Κέπα δεύτερο στην ιεραρχία των γκολκίπερ.

Αξίζει να σημειωθεί τέλος, πως πέρα από τον Μεντί, δεύτερος τερματοφύλακας στην αποστολή των λονδρέζων για το ματς με την Κράσνονταρ είναι ο 39χρονος Βίλι Καμπαγέρο.