Πόρτο - Ολυμπιακός: Πώς θα διαχειριστεί τον Μπρούμα ο Μαρτίνς

ΠΟΡΤΟ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Ο Μπρούμα είναι στην Πορτογαλία για το παιχνίδι με την Πόρτο (27/10, 22.00), κάνει “ντεμπούτο” σε αποστολή του Ολυμπιακού σε επίσημο παιχνίδι, αλλά ο Μαρτίνς θα τον διαχειριστεί πολύ προσεκτικά.

Πόρτο - Ολυμπιακός: Πώς θα διαχειριστεί τον Μπρούμα ο Μαρτίνς

Ο Μπρούμα αφού ξεπέρασε μία περιπέτεια με θλάσεις που είχε από την περίοδο που αγωνιζόταν στην Αϊντχόφεν, είναι κανονικά στη διάθεση του Μαρτίνς για το αποψινό παιχνίδι με την Πόρτο στο “Dragao” (27/10, 22.00).

Ο Πορτογάλος εξτρέμ προπονήθηκε κανονικά στην τελευταία προπόνηση που έγινε επί πορτογαλικού εδάφους και έδειξε ότι, αν τον χρειαστεί ο Μαρτίνς, τότε μπορεί να προσφέρει κάποιες λύσεις στο δεύτερο ημίχρονο.

Για το αρχικό σχήμα δεν το συζητάμε καν. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει ξαφνικά φανέλα βασικού... Το πολύ-πολύ να τον δούμε ένα μικρό διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και αυτό θα συμβεί υπό προϋποθέσεις. Αν π.χ. ο Ολυμπιακός κυνηγάει οπωσδήποτε κάποιο γκολ.

Ο Μαρτίνς θέλει να τον βάλει σταδιακά σε ρυθμό αγώνων. Οπότε, αν δεν αγωνιστεί καθόλου ο Μπρούμα στο “Dragao”, δεν θα αποτελέσει έκπληξη. Πιο πιθανό φαντάζει το σενάριο να τον δούμε να κάνει ντεμπούτο στο σαββατιάτικο (31/10) ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης παρά κόντρα στην Πόρτο.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού πάντως έχει κάθε λόγο να χαμογελά για τον Μπρούμα, καθώς το τελευταίο τριήμερο τον βλέπει να προπονείται κανονικά και σιγά-σιγά να μπαίνει στο κλίμα της ομάδας... Αυτό που απομένει είναι να αποκτήσει και αγωνιστικό ρυθμό.