Υπολογίζει σε Οτάβιο και άλλους τέσσερις ο Κονσεϊσάο με Ολυμπιακό!

ΠΟΡΤΟ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΑΛΕΞΗΣ ΒΙΡΒΙΛΗΣ: Οι τελευταίες πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι ο Βραζιλιάνος χαφ Οτάβιο και άλλοι τέσσερις θα είναι στη διάθεση του Κονσεϊσάο για το ματς με τον Ολυμπιακό (27/10, 22.00).

Υπολογίζει σε Οτάβιο και άλλους τέσσερις ο Κονσεϊσάο με Ολυμπιακό!

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο είναι αγχωμένος για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (27/10, 22.00), αλλά ξύπνησε το πρωί της Δευτέρας (26/10) και ενημερώθηκε επισήμως από τον γιατρό της Πόρτο ότι οι Μαναφά, Ζαϊντού, Σέρτζιο Ολιβέιρα και Ρομάριο Μπαρό που ήταν στο ιατρικό δελτίο το τελευταίο τριήμερο, έχουν αναρρώσει και είναι πλέον στη διάθεσή του για το παιχνίδι με τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Το σημαντικό όμως για τον Κονσεϊσάο είναι να έχει στη διάθεσή του και τον Οτάβιο. Ο Βραζιλιάνος χαφ, στον οποίο ποντάρει πολλά στην ανάπτυξη της ομάδας του από τον άξονα, είχε ταλαιπωρηθεί αρκετά με μυικούς τραυματισμούς.

Μέχρι και το βράδυ της Κυριακής (25/10), τα πορτογαλικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του για το παιχνίδι με τους “ερυθρόλευκους”, αλλά την Δευτέρα (26/10) υπήρχαν ρεπορτάζ που τον θέλουν να είναι έτοιμος να παίξει ακόμα και βασικός! Μοιάζει λίγο παρατραβηγμένο να βρεθεί στην ενδεκάδα, όμως, με βάση τα όσα λένε στο Πόρτο τις τελευταίες ώρες, τουλάχιστον θα είναι στην αποστολή για να αποτελέσει μία έξτρα λύση από τον πάγκο.