Ολυμπιακός: Οι πορτογαλικές «μάχες» του Μαρτίνς και η συνταγή που δεν αλλάζει

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, ενόψει Πόρτο. Η νέα κόντρα με συμπατριώτη του προπονητή.

Ολυμπιακός: Οι πορτογαλικές «μάχες» του Μαρτίνς και η συνταγή που δεν αλλάζει

Μία ακόμα δύσκολη αποστολή περιμένει τον Ολυμπιακό, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας αναχωρεί για το Πόρτο, όπου την Τρίτη θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Η ομάδα του Πειραιά έχει κάνει στην πρεμιέρα με τη Μαρσέιγ έβαλε τις βάσεις για τη φετινή της ευρωπαϊκή παρουσία.

Η νίκη επί του συγκροτήματος του Αντρέ Βίλας Μπόας έχει φέρει σε πλεονεκτική θέση τον Ολυμπιακό, αλλά δεν σημαίνει και τίποτα. Ο δρόμος είναι μακρύς και το πιθανότερο είναι ότι οι τρεις Πορτογάλοι προπονητές θα μονομαχήσουν για τη δεύτερη θέση. Ο Πέδρο Μαρτίνς βγήκε νικητής στην πρώτη πορτογαλική μάχη. Πήρε το πορτοφόλι του Αντρέ Βίλας Μπόας και τώρα έχει μπροστά του τη "μάχη" με τον Κονσεϊσάο.

Η Πόρτο έχει τα "θέματα" της και ο Ολυμπιακός πάνω σε αυτά θέλει να πατήσει για να πάρει κάτι θετικό στο "Ντραγκάο". Το έργο των Πειραιωτών δεν είναι καθόλου εύκολο, αλλά δεν είναι και κάτι ακατόρθωτο. Η Πόρτο είναι μία ομάδα που είναι στα μέτρα του Ολυμπιακού και ο Πέδρο Μαρτίνς φυσικά την γνωρίζει πολύ καλά.

Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι το πλάνο του δεν διαφοροποιείται ανάλογα με τον αντίπαλο. Αντίθετα πηγαίνει παντού με στόχο τη νίκη. Κάτι τέτοιο θα πάει να κάνει και στο παιχνίδι με την Πόρτο.

Κάπως έτσι ο 50χρονος κόουτς δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με αυτήν που παρέταξε κόντρα στη Μαρσέιγ. Δηλαδή ο Σα θα υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού. Ραφίνια και Χολέμπας στα άκρα της άμυνας με τους Σεμέδο, Σισέ στόπερ. Μπουχαλάκης και Εμβιλά θα είναι οι δύο χαφ με τους Μασούρα, Ραντζέλοβιτς στα άκρα και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης. Απομένει βέβαια και η προπόνηση που θα γίνει το βράδυ στο "Ντραγκάο" για να δούμε αν προκύπτει κάποια άλλη αλλαγή.