Ρεάλ Μαδρίτης: Ετοιμοπόλεμος ο Αζάρ ενόψει Γκλάντμπαχ (pic)

Διαθέσιμος είναι πλέον ο Εντέν Αζάρ για να ενισχύσει τη Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον της Γκλάντμπαχ στο Champions League την ερχόμενη Τρίτη (27/10).

Ρεάλ Μαδρίτης: Ετοιμοπόλεμος ο Αζάρ ενόψει Γκλάντμπαχ (pic)

Παρών στον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με αντίπαλο την Γκλάντμπαχ στη Γερμανία στις 27 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του Champions League, θα είναι ο Εντέν Αζάρ.

Ο Βέλγος διεθνής μεσοεπιθετικός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα και συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του προπονητή του, Ζινεντίν Ζιντάν, για την κρίσιμη αναμέτρηση με την Μπορούσια την ερχόμενη Τρίτη. Ως γνωστόν, η Ρεάλ προέρχεται από την εντός έδρας ήττα-σοκ από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στην πρεμιέρα των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η αλήθεια είναι ότι ο 29χρονος ικανότατος άσος δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στο περιβάλλον της Ρεάλ από τη στιγμή της μετακίνησής του στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» το καλοκαίρι του 2019. Ο Αζάρ έχει τραυματιστεί... τέσσερις φορές στη σύντομη μέχρι στιγμής θητεία του στους «μερένχες», με τη φανέλα των οποίων έπαιξε πέρσι σε 22 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας μόλις 1 γκολ.