Φαβορί ο Χολέμπας, αουτσάιντερ ο Βινάγκρε με Πόρτο

Ο Πέδρο Μαρτίνς βλέπει τον Βινάγκρε να προπονείται σε φουλ ρυθμούς, αλλά ο Χολέμπας θα υπερασπιστεί το αριστερό άκρο της άμυνας στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Πόρτο (27/10, 22.00).

Φαβορί ο Χολέμπας, αουτσάιντερ ο Βινάγκρε με Πόρτο

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του επί ελληνικού εδάφους και το πρωί της Δευτέρας (26/10) αναχωρεί με πτήση τσάρτερ για το Πόρτο.

Ένα από τα ερωτηματικά των προηγούμενων ημερών ήταν ποιος θα βρεθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας για το ματς της Τρίτης (27/10, 22.00) με τους “δράκους”. Αν θα είναι δηλαδή o Χοσέ Χολέμπας ή ο Ρούμπεν Βινάγκρε.

Ο Πορτογάλος μπακ προπονείται σε φουλ ρυθμούς τις τελευταίες μέρες και για αυτό το λόγο άλλωστε χρησιμοποιήθηκε, έστω και για λίγα λεπτά, στο παιχνίδι με την Μαρσέιγ.

Παρόλα αυτά, οι όποιες σκέψεις περνούσαν από το μυαλό του Μαρτίνς για τον Βινάγκρε και το κατά πόσο είναι σε θέση να βγάλει εκτός ενδεκάδας τον Χολέμπας, φαίνεται ότι εγκαταλείφθηκαν μετά την εμφάνιση του 36χρονου Ελληνογερμανού μπακ στο ματς με τους Μασσαλούς.

Αυτή τη στιγμή και με βάση τα όσα έχει αφήσει να εννοηθούν στις προπονήσεις ο προπονητής του Ολυμπιακού, ο Χολέμπας είναι το απόλυτο φαβορί για να πάρει ξανά φανέλα βασικού και ο Βινάγκρε να αποτελέσει μία πολύτιμη λύση από τον πάγκο.