Την ίδια ενδεκάδα και με την Πόρτο «προανήγγειλε» ο Μαρτίνς

Οι δηλώσεις του Μαρτίνς μετά το παιχνίδι με την Μαρσέιγ, “φωτογράφισαν” ότι ο Ολυμπιακός πιθανότατα θα παραταχθεί με την ίδια ενδεκάδα και με την Πόρτο.

Την ίδια ενδεκάδα και με την Πόρτο «προανήγγειλε» ο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς “ανακοίνωσε” μπροστά στις κάμερες την ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει κόντρα στην Πόρτο την ερχόμενη Τρίτη (27/10) στο Dragao.

Η ατάκα του ότι δεν είναι έτοιμος ο Πέπε για να παίξει σε τόσο υψηλό ρυθμό, ουσιαστικά τον βγάζει από το “κάδρο” να τον δούμε στο αρχικό σχήμα στο ματς της Πορτογαλίας.

Ο δε Καμαρά θα πρέπει να βγάλει τρία αρνητικά κρούσματα έως την Τρίτη (27/10) για να είναι σε θέση να βοηθήσει, αλλά είναι εφικτό να συμβεί κάτι τέτοιο; Θα φανεί έως την Δευτέρα (26/10) το πρωί που φεύγει η αποστολή για την Πορτογαλία.

Κατά συνέπεια, ο Μαρτίνς προανήγγειλε ότι δύσκολα θα προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το παιχνίδι με την Μαρσέιγ. Το πολύ-πολύ να βάλει τον Βινάγκρε αντί του Χολέμπας, αλλά και πάλι αυτό θα εξαρτηθεί από την εικόνα του Πορτογάλου στις προπονήσεις που ακολουθούν.

Για την ώρα λοιπόν, έδωσε αυτή την εντύπωση ο Μαρτίνς. Ότι δύσκολα θα αλλάξει την ενδεκάδα με την Πόρτο. Για να δούμε, όμως, τις προπονήσεις που θα ακολουθήσουν, γιατί εκεί μπορεί να εμφανίσει κάποια έκπληξη που δεν πάει το μυαλό κανενός!