Το... δώρο του Μαρτίνς στους παίκτες μετά την Μαρσέιγ

Ο Πέδρο Μαρτίνς ενημέρωσε τους παίκτες του μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με την Μαρσέιγ, ότι θα πάρουν ανάσες την Πέμπτη (22/10) και θα ξαναπιάσουν δουλειά την Παρασκευή (23/10) με... θέα το Dragao”.

Το... δώρο του Μαρτίνς στους παίκτες μετά την Μαρσέιγ

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε ιδανικά την πορεία του στο Champions League, μολονότι ανακατεύτηκαν τα πλάνα του Μαρτίνς με το ξαφνικό πρόβλημα που προέκυψε με τον Μαντί Καμαρά λόγω Covid-19.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε την ομάδα του να πιέζει έως το τέλος για να πάρει τη νίκη απέναντι στην Μαρσέιγ, να πρεσάρει ψηλά και να δικαιώνεται με το γκολ του Χασάν στις καθυστερήσεις.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά το παιχνίδι με τους Γάλλους, δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του στα αποδυτήρια, για το γεγονός ότι η ομάδα του μπήκε με το... δεξί στους ομίλους. Άλλωστε, το είχε επισημάνει στους ποδοσφαιριστές του, ότι αν καταφέρουν να κερδίσουν την Μαρσέιγ, που πάνω-κάτω έχει τους ίδιους στόχους με τον Ολυμπιακό στον όμιλο, τότε θα έκαναν ένα αποφασιστικό βήμα για να συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους παρουσία και τον Φεβρουάριο.

Οι παίκτες από την πλευρά τους, που άφησαν ικανοποιημένο τον προπονητή τους με την εικόνα τους απέναντι στην Μαρσέιγ, πήραν το... δωράκι τους φεύγοντας από το Καραϊσκάκη.

Ποιο ήταν αυτό; Την Πέμπτη (22/10) έχουν ρεπό, έχουν την ευκαιρία να περάσουν αρκετές ώρες με τους δικούς τους ανθρώπους, να “καθαρίσει” το μυαλό τους και από την Παρασκευή (23/10) ξαναπιάνουν δουλειά με... θέα το παιχνίδι στο “Dragao” με την Πόρτο (27/10), το οποίο ενδεχομένως να κρίνει σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση “2η θέση”, σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός καταφέρει να φύγει με το διπλό!