Βίλας Μπόας: «Η ευθύνη είναι δική μου για την ήττα»-vid

Ο προπονητής της Μαρσέιγ, Αντρέ Βίλας Μπόας, ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα (1-0) της ομάδας του από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου του Champions League.

 Βίλας Μπόας: «Η ευθύνη είναι δική μου για την ήττα»-vid

Την ευθύνη για την ήττα (1-0) της Μαρσέιγ από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» ανέλαβε ο προπονητής της γαλλικής ομάδας, Αντρέ Βίλας Μπόας, μετά το τέλος του αγώνα, στην πρεμιέρα του τρίτου ομίλου του Champions League.

«Νομίζω πως είχαμε κακοτυχία στο τέλος. Ήταν ισορροπημένο ματς με 10 φάσεις για κάθε ομάδα. Δυσκολευτήκαμε στο πρέσινγκ αλλά οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά. Δυστυχώς ο Ολυμπιακός έβαλε πρώτος γκολ έστω και προς το τέλος και νίκησε. Όποιος έβαζε πρώτος γκολ θα έπαιρνε το ματς και έτσι έγινε. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο βρήκαμε ανοιχτούς χώρους. Μας... πρόλαβε η κούραση. Η επίθεσή μας δεν είχε μία εικόνα όπως τη θέλαμε και για αυτό κάναμε αλλαγές. Δεν ψάχνω δικαιολογίες ή να ρίξω κάπου τις ευθύνες», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, σημείωσε: «Ο Ολυμπιακός έπαιζε εντός έδρας που είναι βασικό. Και η Πόρτο είναι στους μηδέν βαθμούς. Ακόμα είναι νωρίς. Θέλαμε τουλάχιστον τον έναν βαθμό αλλά δεν τα καταφέραμε. Εγώ πάντα προστατεύω την ομάδα. Εάν δεν είναι ικανοί η ευθύνη είναι δική μου. Θα δούμε τι θα γίνει με τη Σίτι, μία πολύ δυνατή ευκαιρία. Σήμερα όλοι πίστευαν ότι το ματς θα έληγε 0-0. Εγώ είμαι ο υπεύθυνος. Ήταν ένα ισορροπημένο ματς με λίγες ευκαιρίες».