Σάλτσμπουργκ - Λοκομοτίβ 2-2: Ματσάρα στη «Red Bull Arena»! (highlights)

Σε ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι Σάλτσμπουργκ και Λοκομοτίβ Μόσχας μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις καθώς έμειναν στο ισόπαλο 2-2 το βράδυ της Τετάρτης (21/10) στη «Red Bull Arena».

Σάλτσμπουργκ - Λοκομοτίβ 2-2: Ματσάρα στη «Red Bull Arena»! (highlights)

Συγκλονιστικό ματς έγινε το βράδυ της Τετάρτης (21/10) στη «Red Bull Arena» ανάμεσα στη Σάλτσμπουργκ και τη Λοκομοτίβ Μόσχας, με τις δύο ομάδες να μένουν τελικά στο ισόπαλο 2-2 και σαφώς κερδισμένους από το παιχνίδι τους φιλοξενούμενους.

Η ρωσική ομάδα πήρε νωρίς «κεφάλι» στο σκορ με τον Έντερ στο 19', όμως η απάντηση των Αυστριακών ήταν αποφασιστική. Αρχικά με ένα γκολ-«ζωγραφιά» του νεαρού Ούγγρου διεθνή Ζομποσλάι στο 45' έκαναν το 1-1 και στο 50' ήταν η σειρά του Γιουνούζοβιτς να βάλει τους γηπεδούχους στη θέση του οδηγού.

Οι Μοσχοβίτες, ωστόσο, δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, καθώς στο 75' ο Λισάκοβιτς έγραψε το 2-2 χαρίζοντας στην ομάδα του έναν πολύτιμο βαθμό σε μια δυνατή έδρα όπως αυτή της Σάλτσμπουργκ.

Οι συνθέσεις

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ (Τζέσι Μαρς): Στάνκοβιτς, Βάλτσι, Ραμάγιο, Βόμπερ, Ούλμερ, Μουέπου, Γιουνούζοβιτς (84’ Οκάφορ), Καμαρά (73’ Οκουγκάβα), Σόμποσλαϊ, Ντάκα, Κοϊτά (53’ Μπερίσα).

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ (Μάρκο Νίκολιτς): Γκιλιέρμε, Ζιβογκλιάντοβ, Κερκέιρα, Τσόρλουκα, Ρίμπους, Ζεμαλεντίνοβ (63’ Καμανό), Κρικόβιακ, Κουλικόβ, Μιράντσουκ (69’ Λισάκοβιτς), Σμολόβ (63’ Ριμπτσίνσκι), Έντερ (69’ Ζε Λουίς).