Ολυμπιακός: Η ευκαιρία του Πέπε να μπει στην εξίσωση

Ο κορονοϊός του Μαντί Καμαρά ανοίγει το δρόμο στον Πέπε, ο οποίος τώρα έχει την ευκαιρία να μπει στο σχήμα του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Η ευκαιρία του Πέπε να μπει στην εξίσωση

Ο Μαντί Καμαρά βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και ο Πέδρο Μαρτίνς στερείται ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία του για το αποψινό παιχνίδι με τη Μαρσέιγ. Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος προπονητής δεν θα έχει στη διάθεση του τον καλύτερο του ποδοσφαιριστή, αυτόν που βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση από τον καθένα και του δίνει πολύ σημαντικές λύσεις.

Και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ο Αφρικανός χαφ ήταν ο πολυτιμότερος του Ολυμπιακού, αυτός που πήρε την αποβολή του Μάτιτς και αυτός που άνοιξε την άμυνα της ομάδας του Περιστερίου για να σκοράρει ο Ελ Αραμπί. Ο Καμαρά δεν θα παίξει απόψε και δεν θα παίξει, εκτός απροόπτου, ούτε με την Πόρτο.

Είναι η μεγαλύτερη απώλεια που θα μπορούσε να έχει ο Ολυμπιακός, όμως, τώρα είναι και η μεγάλη ευκαιρία των υπολοίπων να αποδείξουν στην πράξη ότι το φετινό ρόστερ έχει πολλές λύσεις. Ο Μαντί Καμαρά είναι στα… πιτς και φυσικά ανοίγει ο δρόμος για τον Πέπε. Είναι η μεγάλη ευκαιρία του Πορτογάλου χαφ να μπει στην ομάδα του Πειραιά και να δείξει την αξία του.

Το αν θα παίξει στο αποψινό παιχνίδι είναι μία άλλη ιστορία, διότι ο Μαρτίνς ψάχνεται για το πώς θα καλύψει το κενό του Καμαρά. Το δεδομένο είναι ότι ο Πέπε θα έχει χώρο για να μπει στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Έχει ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα. Για τον Πέπε είναι η μεγάλη ευκαιρία να μπει στην εξίσωση. Απόψε θα πάρει χρόνο συμμετοχής ακόμη κι αν δεν είναι βασικός.

Κατά τα άλλα στον Ολυμπιακό αγωνιούν για το διάστημα που θα μείνει εκτός ο Μαντί Καμαρά. Για παράδειγμα ο Τζολάκης είχε επιστρέψει στη δράση στις 14 ημέρες, ενώ ο Σεμέδο και ο Λοβέρα είχαν μείνει εκτός για πάνω από 20 ημέρες.