Ολυμπιακός – Μαρσέιγ: Απαιτείται υπομονή στο παιχνίδι των Πειραιωτών

Η Μαρσέιγ κοιτάζει να “κλέψει” τα παιχνίδια και ο Ολυμπιακός θέλει να έχει υπομονή στο παιχνίδι του, ειδικά από τη στιγμή που θα λείψει και ο Καμαρά.

Ολυμπιακός – Μαρσέιγ: Απαιτείται υπομονή στο παιχνίδι των Πειραιωτών

Την έχουν περάσει από... κόσκινο την Μαρσέιγ οι συνεργάτες του Μαρτίνς. Και απ’ ό,τι έχει δείξει η γαλλική ομάδα, ακόμα και στο ματς με την Μπορντό που κέρδισε το περασμένο Σάββατο με 3-1, είναι ότι πρόκειται για ένα σύνολο που παίζει υπομονετικά, κυκλοφορεί σχετικά καλά την μπάλα και πατάει την αντίπαλη περιοχή με... μέτρο.

Δεν κάνει καταιγιστικές επιθέσεις και προσέχει πολύ τα νώτα της. Κοιτάζει περισσότερο να “χτυπήσει” στο πρώτο 20λεπτο στα εκτός έδρας παιχνίδια της και έως τώρα τα έχει καταφέρει μια χαρά.

Γενικότερα η εντύπωση που δίνει είναι ότι περισσότερο πηγαίνει για να τα “κλέψει” τα ματς, παρά να τα κερδίσει παίζοντας κυριαρχικό ποδόσφαιρο. Ακόμα και με την Μπορντό ήταν κυνική, δεν την “σφυροκοπούσε”.

Σίγουρα είναι “δύναμη” στα χαφ ο Καμαρά που θα απουσιάσει, αλλά και ο Καμαρά του Ολυμπιακού που θα απουσιάσει, είναι πολύ σημαντική απουσία.

Ο Παγιέτ δεν είναι στα καλύτερά του, αλλά συνήθως μεταμορφώνεται στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Επικίνδυνος είναι ο αριστερός μπακ Αμαβί που ανεβαίνει αρκετά. Ο φορ Μπενεντέτο που χτύπησε το Σάββατο, αλλά λογικά θα παίξει, είναι ένας επιθετικός που μπορεί να βάλει το απίθανο και να χάσει το... άχαστο! Όσο για τον στόπερ Τσαλέτα Τσαρ που επίσης χτύπησε, αλλά μάλλον προλαβαίνει τον αυριανό αγώνα; Δεν είναι και τόσο σταθερός αμυντικός...

Ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει να κάνει ένα παιχνίδι υπομονής. Δίχως πολλές… τρέλες και με πιο μαζεμένες τις γραμμές, καθώς στο «ξέφωτο» η Μαρσέιγ έχει τον τρόπο να βγει ταχύτατα στην κόντρα.