Ολυμπιακός: Δεν ανακοινώθηκε η αποστολή

Ο Πέδρο Μαρτίνς κρατάει κλειστά τα χαρτιά του για τον τρόπο με τον οποίο θα παίξει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μαρσέιγ, ενώ δεν ανακοίνωσε ούτε την αποστολή.

Ολυμπιακός: Δεν ανακοινώθηκε η αποστολή

Την Τετάρτη ο Ολυμπιακός κάνει πρεμιέρα στους ομίλους του Champions League, καθώς υποδέχεται τη Μαρσέιγ στο "Γ. Καραϊσκάκης". Ο Πέδρο Μαρτίνς φρόντισε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του και να μην δείξει καν τι σκέφτεται για την ενδεκάδα. Μία ενδεκάδα που είναι γρίφος για τους Πειραιώτες.

Πάντως ο Πορτογάλος τεχνικός για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού δεν ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Αυτή τη φορά δεν δόθηκαν τα ονόματα των παικτών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Από τον Ολυμπιακό εκείνο που τόνιζαν ήταν πως "όλοι οι διαθέσιμοι και οι οποίοι είναι δηλωμένοι στη λίστα έχουν συμπεριληφθεί στην αποστολή".

Άλλωστε μη ξεχνάμε πως στο Champions League υπάρχει η δυνατότητα να βρίσκονται στην αποστολή μέχρι 23 ποδοσφαιριστές. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει στο μυαλό του τα πάντα για την ενδεκάδα και είναι δεδομένο ότι και την Τετάρτη το πρωί τον περιμένει αρκετή δουλειά με τους συνεργάτες του για να πάρει την τελική του απόφαση.