Φλικ: «Εξαιρετικά δύσκολο να κατακτήσουμε και φέτος το Champions League»

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Χανς Φλικ, αναφέρθηκε στις πιθανότητες της ομάδας του να διατηρήσει τα «σκήπτρα» στο Champions League.

Φλικ: «Εξαιρετικά δύσκολο να κατακτήσουμε και φέτος το Champions League»

Την υπεράσπιση του τίτλου της πρωταθλήτριας Ευρώπης ξεκινάει από αύριο (21/10) η Μπάγερν με τον αγώνα κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης στο Μόναχο για τον πρώτο όμιλο του Champions League.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο προπονητής των Βαυαρών, Χανς Φλικ, ρωτήθηκε για τις πιθανότητες της ομάδας του να διατηρήσει τα «σκήπτρα» στην διοργάνωση και απάντησε:

«Θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο πετυχημένοι, αλλά το να φτάσουμε στο μέγιστο, όπως κάναμε πρόσφατα, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο. Ειδικά στο Champions League, υπάρχουν πολλοί καλοί αντίπαλοι. Το πιο σημαντικό είναι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι χωριστά. Η ομάδα είναι διαφορετική σε σχέση με πέρυσι και κάθε ομάδα έχει τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία της».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είχαμε μόνο μία εβδομάδα προπονήσεων όλοι μαζί, αλλά υπάρχει πλέον μεγαλύτερο βάθος στην ομάδα. Αυτό που είναι πολύ σημαντικό είναι να μην έχουμε τραυματισμούς. Το είδατε αυτό στη Λίβερπουλ με τον Φαν Ντάικ».

Σημειώνεται πως για το συγκεκριμένο παιχνίδι κόντρα στην Ατλέτικο δεν υπολογίζεται για τους νταμπλούχους Γερμανίας ο τραυματίας Σανέ.