Μπα: «Σεβόμαστε τη Μαρσέιγ»

Ο Ουσεϊνού Μπα μίλησε για την εξέλιξη που έχει παρουσιάσει η καριέρα του, ενώ από για το ματς με τη Μαρσέιγ τόνισε ότι στον Ολυμπιακό σέβονται την αντίπαλο τους.

Μπα: «Σεβόμαστε τη Μαρσέιγ»

Ο Ουσεϊνού Μπα εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός αναφέρθηκε στη βελτίωση που έχει παρουσιάσει ο ίδιος, ενώ τόνισε πως τη Μαρσέιγ τη σέβονται, αλλά από την άλλη δεν είναι και το καλύτερο που το ματς θα γίνει χωρίς την παρουσία οπαδών.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Ουσεϊνού Μπα:

Ιδιαίτερο ματς και για σένα καθώς θα είναι το πρώτο στην καριέρα σου στο Τσάμπιονς Λιγκ, πως το περιμένεις;

«Νιώθω χαρούμενος, είναι πολύ σημαντικό για μένα, είμαι περήφανος και ανυπομονώ για τη στιγμή που θα αρχίσει το ματς για να βοηθήσω την ομάδα μου να πάρουμε τη νίκη».

Τι έχει συμβεί στην καριέρα σου έως τώρα και πόσο θεωρείς ότι βελτιώνεται διαρκώς;

«Άρχισα από την Αζαξιό, βρέθηκα νέος στον Ολυμπιακός, ο προπονητής μου είπε ότι πρέπει να περιμένω την ευκαιρία μου. Είμαι χαρούμενος που είμαι βασικός, βοηθάω την ομάδα μου, είμαι περήφανος για όλο αυτό που έχει συμβεί».

Ποια ήταν η αντίδραση σου για την κλήρωση όταν έμαθες για την Μαρσέιγ;

«Η Μαρσέιγ είναι μεγάλος σύλλογος, πολύ δύσκολη ομάδα, τη σεβόμαστε και είναι σημαντικό για μένα που θα παίξω εναντίον μιας τόσο μεγάλης ομάδας».

Νιώθεις πιο άνετα που αντιμετωπίζεις μια γαλλική ομάδα;

«Πραγματικά όλες οι ομάδες είμαι μεγάλες και δύσκολες, δεν παίζει ρόλο η χώρα. Όλοι είμαστε εδώ γιατί έχουμε αξία και ποιότητα, τα ματς θα είναι ενδιαφέροντα»

Πώς νιώθεις τόσους μήνες χωρίς τον κόσμο; Πόσο δύσκολο θα είναι σε ένα τέτοιο ματς χωρίς τον κόσμο;

«Μεγάλη δύναμη μας είναι ο κόσμος. Εκείνοι κάνουν τα πάντα να μας βοηθήσουν και εμείς να τους κάνουμε περήφανους. Δεν μας αρέσει καθόλου που παίζουμε χωρίς φιλάθλους»

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι για φέτος;

«Οι στόχοι είναι ίδιοι με πέρσι θέλουμε να πάρουμε τον τίτλο. Εγώ θέλω μεγάλη συμμετοχή και γιατί όχι να πάμε τόσο μακριά στην Ευρώπη όπως και πέρυσι»