Με πολλές απουσίες η Παρί κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ικάρντι, Κέρερ, Μπερνάτ, Βεράτι και Παρέδες δεν υπολογίζονται στην Παρί Ζερμέν για τον αυριανό (20/10) αγώνα κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αμφίβολοι και οι Μαρκίνιος, Ντράξλερ.

Με πολλές απουσίες η Παρί κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Πολλά είναι τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Τόμας Τούχελ, ενόψει του αυριανού (20/10) αγώνα με αντίπαλο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Παρίσι, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του φετινού Champions League.

Οι «πρωτευουσιάνοι» προετοιμάζονται για το παιχνίδι δίχως να υπολογίζουν τους τραυματίες Μάουρο Ικάρντι και Τίλο Κέρερ, όπως επίσης και τον Χουάν Μπερνάτ που έχει υποστεί ρήξη χιαστών, ενώ στη λίστα των απόντων έχουν προστεθεί και οι Μάρκο Βεράτι και Λεάντρο Παρέδες, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος ο Τούχελ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Ο Ιταλός μέσος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον τετρακέφαλο, «σουβενίρ» από τις υποχρεώσεις τους με την εθνική του ομάδα στο Nations League, ενώ ο Αργεντινός χτύπησε στη γάμπα στο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Νιμ.

Πέραν αυτών όμως, για το αυριανό ματς αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Μαρκίνιος και Γιούλιαν Ντράξλερ για τους νταμπλούχους Γαλλίας και αύριο θα ξεκαθαρίσει αν θα μπορέσουν τελικά να συμπεριληφθούν στην αποστολή.