Κούμαν: «Η Μπαρτσελόνα δεν είναι φαβορί για το Champions League»

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν, παραδέχτηκε ότι η ομάδα του δεν είναι πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του Champions League, ενόψει του αυριανού (20/10) αγώνα της πρεμιέρας στην φάση των ομίλων με αντίπαλο την Φερεντσβάρος.

Κούμαν: «Η Μπαρτσελόνα δεν είναι φαβορί για το Champions League»

Κάθε άλλο παρά φαβορί θεωρεί την ομάδα του ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν, για την κατάκτηση του φετινού Champions League. Οι «μπλαουγκράνα» ξεκινούν αύριο (20/10) τις υποχρεώσεις τους στην φάση των ομίλων του θεσμού με τον αγώνα κόντρα στην Φερεντσβάρος στο «Καμπ Νόου» και κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο Ολλανδός προπονητής των Καταλανών επεσήμανε:

«Όταν είσαι στην Μπαρτσελόνα πρέπει να παίζεις για να κερδίζεις τίτλους, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη. Όμως υπάρχουν περισσότερες δυνατές ομάδες και πρέπει να το δείξουμε. Μετά τα όσα έχουν συμβεί δεν είμαστε το πρώτο φαβορί για το Champions League, όμως μπορούμε να φτάσουμε μακριά».

Όταν ρωτήθηκε μάλιστα για την απόδοση του αρχηγού Λιονέλ Μέσι, απάντησε:

«Πιστεύω ότι η απόδοσή του μπορεί να γίνει καλύτερη, όμως βλέποντάς τον μέρα παρά μέρα, είναι χαρούμενος και ξέρω ότι προπονείται καλά. Είναι συγκεντρωμένος, θέλει να είναι ο αρχηγός και να παίζει. Δεν έχω παράπονο. Δεν αμφιβάλλω για αυτόν».

Υπενθυμίζεται πως η Μπαρτσελόνα μετέχει στον 7ο όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με αντιπάλους τις Γιουβέντους, Φερεντσβάρος και Ντιναμό Κιέβου.