Η Μαρσέιγ βασανίζεται, ο Ολυμπιακός δεν ασχολείται!

Πληθαίνουν τα ρεπορτάζ από τη Γαλλία ότι η Μαρσέιγ βρίσκεται σε κακή κατάσταση, αλλά στον Ολυμπιακό δεν δίνουν καμία σημασία.

Η Μαρσέιγ βασανίζεται, ο Ολυμπιακός δεν ασχολείται!

Στον Ολυμπιακό δεν ασχολούνται με τίποτε άλλο, εκτός από το πολύ επικίνδυνο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη (17/10, 20:30). Ναι μεν μπροστά τους έχουν την πρόκριση του Champions League, με το πρώτο ματς να είναι κόντρα στη Μαρσέιγ στο Καραϊσκάκη, αλλά ο Μαρτίνς βγάζει... σπυριά όταν ακούει διάφορες συζητήσεις για τη γαλλική ομάδα.

Για παράδειγμα, τις τελευταίες μέρες επικρατεί ο... κακός χαμός στο «στρατόπεδο» της Μαρσέιγ. Έγινε μπόλικη συζήτηση για το θέμα των συμβολαίων και των χρημάτων που παίρνει κάθε ποδοσφαιριστής. Εν συνεχεία οι κακές εμφανίσεις της Μαρσέιγ στο γαλλικό πρωτάθλημα που δίνουν την εντύπωση ότι ο Βίλας Μπόας δύσκολα μπορεί να γυρίσει το... χαρτί.

Την Πέμπτη (15/10) ήρθαν και οι δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού της ομάδας της Μασσαλίας για να ρίξει κι άλλο... λάδι στη φωτιά, παραδεχόμενος την άσχημη εικόνα που παρουσιάζει και το γεγονός ότι δεν βρίσκει εύκολα το δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ την ίδια στιγμή η άμυνα εμφανίζεται να... μπάζει.

Όλα αυτά φυσικά έχουν φτάσει στον Ρέντη. Ωστόσο, κανένας δεν δίνει σημασία, γιατί γνωρίζουν πολύ καλά άπαντες ότι ένα παιχνίδι Champions League το προσεγγίζουν διαφορετικά οι ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων, σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκονται.

Ο Ολυμπιακός πάντως με την Μαρσέιγ θα ασχοληθεί από την Κυριακή (18/10). Αυτό που προέχει είναι να πάρει το τρίποντο με τον Ατρόμητο. Δεν τον «καίει» τίποτε άλλο...