Κορονοϊός: O Ρονάλντο κινδυνεύει να χάσει το ματς με την Μπαρτσελόνα

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος προσβλήθηκε από κορονοϊό, να απουσιάσει από τη συνάντηση της Γιουβέντους με την Μπαρτσελόνα για τη 2η αγωνιστική του Champions League και να μη δουν οι φίλαθλοι την κόντρα του Πορτογάλου με τον Λιονέλ Μέσι.

Κορονοϊός: O Ρονάλντο κινδυνεύει να χάσει το ματς με την Μπαρτσελόνα

Κάθε άλλο παρά σίγουρη είναι η παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο στη σπουδαία αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Μπαρτσελόνα για τη 2η αγωνιστική του Champions League.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της «Γηραιάς Κυρίας» έγινε γνωστό ότι νοσεί από τον κορονοϊό και όπως αναφέρει το πρωτόκολλο της UEFA σχετικά, οι ποδοσφαιριστές που έχουν Covid-19 μπορούν να συμμετάσχουν στον επόμενο αγώνα της ομάδας τους, αρκεί να έχουν βρεθεί αρνητικοί στο τεστ που θα κάνουν ακριβώς μία εβδομάδα πριν από αυτό το παιχνίδι.

Σύμφωνα με τα παραπάνω και δεδομένου ότι το μεγάλο παιχνίδι της Γιούβε με την Μπάρτσα είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 28 Οκτωβρίου, θα πρέπει ο Ρονάλντο να έχει αναρρώσει πλήρως από τον ιό στις 21 του μηνός, οπότε θα κάνει το τεστ.

Συνεπώς μέσα στις επόμενες οκτώ ημέρες θα κριθεί αν οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν τον Πορτογάλο να τίθεται αντιμέτωπος με το άλλο «ιερό τέρας» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Λιονέλ Μέσι, και να απολαύσουν την πολυαναμενόμενη μεταξύ τους κόντρα...