«Lephoceen» σε Μαρσέιγ: «Προσοχή στον Ολυμπιακό»

Η γαλλική ιστοσελίδα «lephoceen» προειδοποίησε την Μαρσέιγ ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό (21/10) στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το Champions League.

«Lephoceen» σε Μαρσέιγ: «Προσοχή στον Ολυμπιακό»

Τον… κώδωνα του κινδύνου έκρουσε στην Μαρσέιγ η γαλλική ιστοσελίδα «lephoceen», ενόψει του αγώνα των Μαρσεγιέζων με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League.

Η ομάδα του Αντρέ Βίλας Μπόας θα έρθει στη χώρα μας στις 21 του μηνός για το παιχνίδι απέναντι στους «ερυθρόλευκους» στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 1η αγωνιστική του τρίτου γκρουπ και η «lephoceen» που ασχολείται με την επικαιρότητα της Μαρσέιγ υπογράμμισε ότι ο σύλλογος της Μασσαλίας δεν πρέπει να υποτιμήσει την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, ενώ παράλληλα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις μεταγραφικές κινήσεις των Πειραιωτών αλλά και τον Ματιέ Βαλμπουενά.

«Έχουμε την τάση να τοποθετούμε τον Ολυμπιακό λίγο πιο κάτω από τους άλλους τρεις, όμως αυτό ίσως είναι λάθος. Οι σπεσιαλίστες του ελληνικού πρωταθλήματος είναι σε καλή περίοδο και η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς χρειάζεται προσοχή. Παίζει πολύ καλά εδώ και πολλούς μήνες, με τον Ματιέ Βαλμπουενά ειδικά να είναι… καυτός», αναφέρει αρχικά.

Στη συνέχεια προσθέτει: «Στις μεταγραφές, σημειώνουμε τις πολύ ενδιαφέρουσες περιπτώσεις των Βινάγκρε, Μπρούμα, Εμβιλά και Πεπέ, αλλά και του Χασάν, που ενίσχυσαν μία ομάδα που ήδη ήταν δυνατή, ακόμα και αν οι Έλληνες είχαν απώλειες με τις αποχωρήσεις των Τσιμίκα και Γκιλιέρμε».