Δεν προλαβαίνει τον Ολυμπιακό ο Καμαρά

Ο κεντρικός χαφ της Μαρσέιγ, Μπουμπακάρ Καμαρά δεν θα προλάβει την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Δεν προλαβαίνει τον Ολυμπιακό ο Καμαρά

Η Μαρσέιγ επέστρεψε στο Champions League και μάλιστα η πρεμιέρα της θα γίνει στο "Γ. Καραϊσκάκης" στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Στη Μασσαλία με αυτό το ματς ασχολούνται μόνο, αφού ξέρουν πως το ξεκίνημα στον όμιλο είναι πολύ σημαντικό.

Στην Ελλάδα, ωστόσο θα ταξιδέψει χωρίς ένα βασικό της στέλεχος. Ο λόγος για τον Μπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος οριστικά δεν θα παίξει στην πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό. Ο 20χρονος χαφ όλες αυτές τις ημέρες ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης, όμως, πλέον τα ρεπορτάζ στη Γαλλία αναφέρουν ότι δεν προλαβαίνει να παίξει κατά των Πειραιωτών.

Ο Γάλλος χτύπησε στο τελευταίο παιχνίδι της Μαρσέιγ με αντίπαλο τη Λιόν και δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Ο Μπουμπακάρ Καμαρά δεν ενσωματώθηκε ούτε στην εθνική ομάδα της Γαλλίας, αλλά φαίνεται πως ακόμη κι έτσι δεν θα ταξιδέψει στη χώρα μας για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.