Επίσημο! Αυτή είναι η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού

Ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό η λίστα για τα παιχνίδια του Champions League. Η επιστροφή του Σουντανί. Ποιοι έμειναν εκτός λίστας από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Επίσημο! Αυτή είναι η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού

Ανακοινώθηκε η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού για τα παιχνίδια των ομίλων του Champions League. Όπως σας είχε γράψει από νωρίς το fosonline.gr ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε στην ευρωπαϊκή λίστα τον Χιλάλ Σουντανί. Ο Αλγερινός που έβαλε ένα υπέροχο γκολ στο φιλικό με τα Χανιά έδειξε πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και είναι πλέον έτοιμος να τεθεί ξανά στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Γι' αυτό και ο Πορτογάλος τον έβαλε στη λίστα ενώ πέρσι τέτοια εποχή ήταν εκτός.

Ολυμπιακός: Στη λίστα ο Σουντανί, έξω ο Τιάγκο Σίλβα

Επίσης επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του fosonline.gr και ο Τιάγκο Σίλβα είναι εκτός λίστας, ενώ μέσα σε αυτήν είναι ο Ντρέγκερ, το νέο απόκτημα της ομάδας του Πειραιά. Κατά τα άλλα ο Βινάγκρε, ο Μπρούμα και ο Πέπε είναι κανονικά στη λίστα. Εκτός έμεινε ο Κρίστινσον και ο Ολυμπιακός πηγαίνει στην Ευρώπη έχοντας πίσω από τον Σα τους νεαρούς Τζολάκη, Καραργύρη, αλλά ήταν μία κίνηση για να κερδίσει μία θέση ξένου. Οι δύο νεαροί τερματοφύλακες θα είναι στη λίστα Β του Ολυμπιακού, η οποία θα δηλωθεί την Παρασκευή. Στη λίστα Β αναμένεται να είναι και ο Σουρλής.

Αναλυτικά στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού είναι οι:

Σα, Ραφίνια, Ντρέγκερ, Βινάγκρε, Χολέμπας, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Αβραάμ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Πέπε, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Ελ Αραμπί, Χασάν, Σουντανί, Βρουσάι, Ανδρούτσος.