Ο Βίτορ Μπαΐα για Ολυμπιακό, Μάντσεστερ Σίτι και Μαρσέιγ (vid)

Ο Βίτορ Μπαΐα, o επί σειρά ετών τερματοφύλακας της Πόρτο, σχολίασε την κλήρωση του Champions League, ως μέλος πλέον της διοίκησης των «δράκων».

Ο Βίτορ Μπαΐα για Ολυμπιακό, Μάντσεστερ Σίτι και Μαρσέιγ (vid)

Ο Βίτορ Μπαΐα, γνωστός φυσικά για την τεράστια καριέρα του ως τερματοφύλακας στην Πόρτο, έχει πλέον διοικητικό πόστο στους «δράκους».

Ο 51χρονος σχολίασε την κλήρωση των ομίλων με δηλώσεις του στην UEFA.

«Είναι ένας ισορροπημένος όμιλος. Υπάρχει η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία είναι πάνω από το μέσο όρο των ευρωπαϊκών συλλόγων λόγω της δυναμικής της και της οικονομικής ικανότητας.

Υπάρχει βέβαια και η Πόρτο. Έχουμε κατακτήσει το πρωτάθλημα Ευρώπης. Είμαστε ένας σύλλογος γεμάτος φιλοδοξίες.

Ο Ολυμπιακός και η Μαρσέιγ έχουν επίσης τις φιλοδοξίες τους, οπότε θα είναι ένας ισορροπημένος όμιλος.

Είναι ένας όμιλος όπου το πορτογαλικό ποδόσφαιρο εκπροσωπείται πολύ καλά. Στην προκειμένη περίπτωση με τον προπονητή του Ολυμπιακού και Πορτογάλους παίκτες.

Στη Σίτι με έναν παίκτη και στη Μαρσέιγ με το προπονητικό επιτελείο. Θα είναι καλό που θα συναντηθούμε ξανά με καλούς φίλους και είναι ένας ακόμη λόγος που κάνει τον συγκεκριμένο όμιλο πιο ελκυστικό, πέρα από την ποιότητα.

Αυτό ανεβάζει ακόμη περισσότερο το επίπεδο του Champions League.

Η πρόκριση στην επόμενη φάση είναι ο βασικός μας στόχος. Εκεί επικεντρώνεται ο προπονητής μας αλλά και οι παίκτες μας. Να έχουμε μια καλή πορεία σε αυτή τη φάση και να προκριθούμε» είπε ο Βίτορ Μπαΐα.