Καρεμπέ: «Περιμένουμε δύο ή τρεις ακόμα νέους παίκτες. Είμαστε πολεμιστές!»

Δηλώσεις έκανε ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, στο κανάλι της UEFA με αφορμή την κλήρωση των ομίλων του Champions League.

Καρεμπέ: «Περιμένουμε δύο ή τρεις ακόμα νέους παίκτες. Είμαστε πολεμιστές!»

Τις εκτιμήσεις του για τον όμιλο στον οποίο θα συμμετάσχει ο Ολυμπιακός στη φετινή διοργάνωση του Champions League έδωσε ο Κριστιάν Καρεμπέ μιλώντας στο επίσημο κανάλι της UEFA. Ο αθλητικός διευθυντής των «ερυθρολεύκων» αναφέρθηκε επίσης στις μεταγραφές που δεν έχουν τελειώσει ακόμα για τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Αναλυτικά ο Καρεμπέ είπε:

Για τον όμιλο: «Δεν είναι εύκολο. Όμως είμαστε έτοιμοι, είμαστε επαγγελματίες και με διάθεση να... προκαλέσουμε και να δυσκολέψουμε τους αντιπάλους. Η Πόρτο και η Μαρσέιγ έχουν κατακτήσει τίτλους και η Σίτι έχει το όνειρο. Εμείς και η Σίτι θα θέλουμε να γράψουμε ιστορία».

Για τα παιχνίδια με την Πόρτο: «Με την Πόρτο θα είναι και θέμα στρατηγικής και πνευματικής ετοιμότητας. Η Πόρτο έχει το... άστρο της κατάκτησης της διοργάνωσης, όμως ο Πέδρο Μαρτίνς ξέρει πολύ καλά την ομάδα. Όπως μας είπε ο κύριος Μαρινάκης, ο ουρανός είναι το όριο!».

Για τη Μάντσεστερ Σίτι: «Η Σίτι μπορεί να έχει πολλά αστέρια, αλλά εμείς έχουμε... μαχητές. Έχουμε πολεμιστές!».

Για τον Βαλμπουενά και τη Μαρσέιγ: «Θα είναι ξεχωριστή επιστροφή για τον Ματιέ το ματς με τη Μαρσέιγ. Περιμένουμε πως θα δείξει ξανά την ποιότητά του. Αυτή τη φορά με εμάς. Είναι ευκαιρία να επιστρέψει και να δείξει πως είναι ακόμα νέος».

Για τις μεταγραφές: «Ναι, περιμένουμε δύο ή τρεις ακόμα νέους παίκτες για την ομάδα. Άλλες δύο με τρεις μεταγραφές. Μετά θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Πρέπει να προετοιμαστούμε και άλλο. Θέλουμε πιο καλούς αυτοματισμούς και να βρεθούν πιο καλά οι παλιοί με τους νέους παίκτες».