Την Παρασκευή (2/10) θα ανακοινώσει η UEFA το πρόγραμμα των ομίλων του Champions League

Η UEFA ενημέρωσε τους συλλόγους, μεταξύ των οποίων και τον Ολυμπιακό, που συμμετέχουν στους ομίλους του Champions League, ότι θα γνωστοποιήσει το πρόγραμμα την Παρασκευή (2/10).

Την Παρασκευή (2/10) θα ανακοινώσει η UEFA το πρόγραμμα των ομίλων του Champions League

Ο Ολυμπιακός θα παίξει με την Πόρτο, την Μάντσεστερ Σίτι και την Μαρσέιγ στο Champions League. Είναι μία κλήρωση που αν λάβουμε υπόψη ότι η Σίτι είναι το φαβορί, τότε θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι “ερυθρόλευκοι” μπορούν να διεκδικήσουν στα ίσα την πρόκριση απέναντι σε “δράκους” και Γάλλους.

Σε καμία περίπτωση δεν είναι εύκολη η κλήρωση, από το δ’ γκρουπ δυναμικότητας έπεσε μία από χειρότερες ομάδες που θα ήθελε να αποφύγει, αλλά την ίδια στιγμή από το α’ γκρουπ η Πόρτο δεν μπορεί να θεωρηθεί και το μεγαθήριο που δείχνει ανυπέρβλητο.

Σημαντικό ρόλο φυσικά στην εξέλιξη του ομίλου θα παίξει και το πρόγραμμα. Αν θα παίζεται δηλαδή η πρόκριση την τελευταία αγωνιστική μέσα στο Καραϊσκάκη ή όχι. Και το λέμε αυτό, γιατί η UEFA επιτρέπει το 30% για τα ματς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αρκεί φυσικά να ανάψει το “πράσινο φως” και η εκάστοτε κυβέρνηση.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το πρόγραμμα, η UEFA ενημέρωσε όλους τους συλλόγους που συμμετέχουν στους ομίλους, ότι θα το ανακοινώσει την Παρασκευή (2/10). Οπότε, μία μέρα υπομονή για να δούμε με ποιον θα κάνει πρεμιέρα η ομάδα του Πειραιά.