Πριμ 500.000 ευρώ από Μαρινάκη στους παίκτες για την πρόκριση! Τα είπε με τον Μαρτίνς

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μοιράζει 500.000 ευρώ στους ποδοσφαιριστές για την επιτυχία να περάσει ο Ολυμπιακός για μία ακόμα χρονιά  στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πριμ 500.000 ευρώ από Μαρινάκη στους παίκτες για την πρόκριση! Τα είπε με τον Μαρτίνς

Ο μεγαλύτερος στόχος της σεζόν για τον Ολυμπιακό ήταν η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε μία αγωνιστική περίοδο που έχει ξεκινήσει με περίεργο τρόπο λόγω της πανδημίας, οι Πειραιώτες κλήθηκαν να βγάλουν εις πέρας την πρώτη δύσκολη αποστολή. Τα κατάφεραν ξεπερνώντας το εμπόδιο της Ομόνοιας. Μπορεί να μην είναι κάποιο θηρίο η ομάδα της Κύπρου, αλλά αυτή η διαδικασία έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι κρύβει δυσάρεστες εκπλήξεις, ειδικά αν δεν την πάρεις στα σοβαρά.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, άφησε έξω την Ομόνοια και σήμερα θα είναι στην κλήρωση της φάσης των ομίλων. Θα είναι για 20ή φορά στην ιστορία του και για δεύτερη συνεχόμενη. Είναι λογικό στο μεγάλο λιμάνι να υπάρχει ικανοποίηση για την πρόκριση της ομάδας του Πειραιά στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι λόγοι, όπως έχουμε αναλύσει, είναι αρκετοί και ένας από αυτούς έχει να κάνει και με το οικονομικό σκέλος. Στο ταμείο του Ολυμπιακού σίγουρα θα μπουν 32 εκατομμύρια ευρώ και αυτό το ποσόν μπορεί να αυξηθεί στη συνέχεια και ανάλογα με την πορεία της ομάδας.

Φυσικά και παίζει ρόλο σε όλη αυτή την ιστορία και το γόητρο. Για το πρεστίζ του συλλόγου είναι σημαντικό να συμμετέχει στη διοργάνωση στην οποία αγωνίζονται τα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης.

Δεν μπήκε στα αποδυτήρια ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ

Στη Λευκωσία βρέθηκε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Πέδρο Μαρτίνς για την πρόκριση στους ομίλους και είχε κάθε λόγο μετά το τέλος της αναμέτρησης να είναι ικανοποιημένος. Ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ δεν επισκέφθηκε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια μετά το τέλος της αναμέτρησης. Δεν μίλησε στους παίκτες ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, ο οποίος έτσι κι αλλιώς τους είχε επισκεφθεί και στον Ρέντη και τους είχε μιλήσει για τη σημασία που έχει για τον σύλλογο να προκριθεί στους ομίλους.

Άλλωστε διοίκηση και ποδοσφαιριστές έχουν κανονίσει το θέμα του πριμ που θα έπαιρναν σε ενδεχόμενο πρόκρισης. Η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» θα μοιράσει στους παίκτες του Ολυμπιακού 500.000 ευρώ για την επιτυχία τους να περάσει η ομάδα στους χρυσοφόρους ομίλους. Είναι κάτι που δεν ειπώθηκε στο ΓΣΠ και δεν είναι εξτρά, αλλά είναι ένα πριμ που ήταν προκαθορισμένο. Είναι επίσης και ένας τρόπος για να δείξει και η διοίκηση σε όλους ότι ο Ολυμπιακός και τη νέα σεζόν έχει πολύ υψηλούς στόχους. Είναι και ένα δέλεαρ ακόμη και για ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο… στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων.

Κατά τα άλλα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που ήταν ικανοποιημένος για την πρόκριση της ομάδας, μετά το τέλος του αγώνα με την Ομόνοια είχε την ευκαιρία να τα πει για αρκετή ώρα με τον Πέδρο Μαρτίνς. Εκτός από τα συγχαρητήρια οι δύο άνδρες είχαν κουβέντα εφ' όλης της ύλης, έχοντας πλέον άλλα δεδομένα στα χέρια τους, όπως είναι η συμμετοχή του Ολυμπιακού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.