Στέφαν Σβαμπ: «Ιστορική ευκαιρία για εμάς»

O ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε την Κράσνονταρ με στόχο να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1. Ο μέσος της ομάδας Στέφαν Σβαμπ έκανε λόγο για ιστορική ευκαιρία αφού ο ΠΑΟΚ δεν έχει προκριθεί ποτέ στη φάση των ομίλων του Champions League.

Στέφαν Σβαμπ: «Ιστορική ευκαιρία για εμάς»

Ο Στέφαν Σβαμπ έδωσε συνέντευξη στην αυστριακή «Kurier» και μίλησε για όλους και για όλα.

«Είναι μια ιστορική ευκαιρία για εμάς. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει παίξει ποτέ στους ομίλους του Champions League. Μπορούμε να γράψουμε ιστορία» τόνισε ο μέσος του ΠΑΟΚ, Στέφαν Σβαμπ.

Όσο για την επιλογή του, μετά από έξι χρόνια στη Ραπίντ Βιέννης, να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, υπογράμμισε:

«Είναι αλήθεια ότι μου προσφέρθηκε συμβόλαιο με τους ίδιους όρους, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τη Ραπίντ. Ωστόσο πρέπει να ειπωθεί ότι δεν ήμουν αρχηγός όταν υπέγραψα το συμβόλαιο το 2016.

Δεν ήταν μόνο τα χρήματα που μου πρόσφεραν αλλά το συνολικό πακέτο που μου πρόσφερε ο ΠΑΟΚ, με την ευκαιρία να παίξω στο εξωτερικό και να διεκδικήσω τίτλους. Βέβαια δε θα ξεχάσω ποτέ την Ραπίντ».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ, αν και δεν έχει παίξει σε γεμάτο γήπεδο, είπε: «Είναι όσο τρελοί είναι οπαδοί της Ραπίντ και ακόμα περισσότερο. Όλη η Θεσσαλονίκη ζει για το ποδόσφαιρο. Όταν παίρνουμε το λεωφορείο της αποστολής για να πάμε στο γήπεδο, οπαδοί μας συνοδεύουν με μηχανές και αυτοκίνητα. Όλα αυτά είναι απίστευτα!».