Μαρτίνς: «Δείξαμε τι σημαίνει Ολυμπιακός, θα παίξουμε στο Πόρτο»! (vid)

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς είχε μόνο καλά λόγια για την προσπάθεια των παικτών του στη Λευκωσία απέναντι στην Ομόνοια και την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Μαρτίνς: «Δείξαμε τι σημαίνει Ολυμπιακός, θα παίξουμε στο Πόρτο»! (vid)

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, δήλωσε χαρούμενος από την προσπάθεια των παικτών του και την πρόκριση επί της Ομόνοιας, ενώ υπογράμμισε πως θέλει να επιστρέψει στην Πορτογαλία για ένα παιχνίδι των ομίλων του Champions League.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Πορτογάλος προπονητής στην κάμερα της Cosmote TV:
«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Είχαμε τον έλεγχο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε, αλλά προκριθήκαμε και είμαστε χαρούμενοι. Σήμερα δείξαμε τι σημαίνει Ολυμπιακός και αν δεν ήταν ο εξαιρετικός Φαμπιάνο θα κερδίζαμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια».

Για το ότι η ομάδα του δεν έχει δεχθεί γκολ: «Είμαστε πάρα πολύ καλοί αμυντικά. Ένας από τους στόχους μας είναι σε καλό δρόμο και θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Δυστυχώς το γκολ δεν ήρθε, αλλά είμαστε χαρούμενοι από το πώς παίζουμε και θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε να είστε σίγουροι».

Για τους παίκτες και ποιον θέλει αντίπαλο στους ομίλους: «Δουλεύουμε πάρα πολύ και στόχος μας είναι να βλέπουμε τον Ολυμπιακό όπως μας αρέσει. Σήμερα είχαμε τον έλεγχο και πάντα οι παίκτες μας είναι εδώ για να παίζουν όσο πιο καλά μπορούν για να έχουμε καλές εμφανίσεις και αποτελέσματα.

Όπου και να πάμε θα είναι δύσκολα, θα ήθελα όμως να επιστρέψω στην Πορτογαλία το έχω σαν προαίσθημα». (Σ.Σ) Στους ομίλους βρίσκεται μόνο η Πόρτο.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας