Κλείτος Ερωτοκρίτου: «Δυνατή ομάδα ο Ολυμπιακός, αλλά μπορεί η Ομόνοια»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας και πρώην αρχηγός της, Κλείτος Ερωτοκρίτου, αναφέρθηκε στο σημερινό (29/9) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Champions League.

Κλείτος Ερωτοκρίτου: «Δυνατή ομάδα ο Ολυμπιακός, αλλά μπορεί η Ομόνοια»

Την πεποίθησή του ότι η Ομόνοια μπορεί να «κλέψει» την πρόκριση για τους ομίλους του Champions League, παρά την ήττα της με 2-0 από τον Ολυμπιακό στο πρώτο παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα πλέι-οφ της διοργάνωσης, εξέφρασε σε δηλώσεις του ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της κυπριακής ομάδας και πρώην αρχηγός της, Κλείτος Ερωτοκρίτου.

«Αυτή η ομάδα όλα τα μπορεί… Η Ομόνοια του σήμερα έγραψε ήδη ιστορία με την εξασφάλιση θέσης στους ομίλους του Europa League και της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Σήμερα έχει την ευκαιρία να πάει ένα βήμα παρακάτω…ομίλους Champions League.

Πολύ δύσκολο το εγχείρημα, αφού έχασε στον πρώτο αγώνα με 2-0 από μια δυνατή ομάδα τον Ολυμπιακό. Όμως πιστεύω στις ικανότητες και στις δυνατότητες αυτής της ομάδας και στην ικανότητα του προπονητή να δημιουργήσει αυτές τις συνθήκες στο γήπεδο, που να οδηγήσουν στην επιτυχία.

Πολλά στηρίζω στην σχεδόν τέλεια αμυντική λειτουργία της ομάδας μας. Με καθαρό μυαλό, πίστη, πειθαρχία και κυρίως υπομονή όλα μπορούν να γίνουν.

Αν καταφέρουμε να μην δεχθούμε γκολ (αυτό είναι το στοίχημα), αυξάνουμε πολύ τις πιθανότητες μας για επιτυχία», τόνισε σε ανάρτησή του.