Τάκης Μαυρής: «Πάντα στην Ελλάδα υποτιμούσαν τις κυπριακές ομάδες»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Τάκης Μαυρής έκανε δηλώσεις για τον αποψινό αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Τάκης Μαυρής: «Πάντα στην Ελλάδα υποτιμούσαν τις κυπριακές ομάδες»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Τάκης Μαυρής μίλησε στον Super Sport FM 104.0 της Κύπρου.

«Δύσκολο το ματς αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Σίγουρα αν υπήρχε ο κόσμος θα είχε άλλη δυναμική. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα, το όνειρο του κάθε φίλου της ομάδας ήταν να μπει στους ομίλους και τα κατάφερε στο Europa League.

Δεν είναι εύκολο τώρα και με τα κρούσματα του κορονοιού, πιστεύω θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, ώστε να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στην Ελλάδα, στο πρώτο ματς δεν έφτασε σε ψηλά επίπεδα η ομάδα, όμως, ήταν καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο. Είναι πιο εύκολα τα πράματα για τον Ολυμπιακό μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα.

Πάντα στην Ελλάδα υποτιμούσαν τις κυπριακές ομάδες από τον καιρό τον δικό μου. Όχι μόνο για την Ομόνοια αλλά και για άλλες ομάδες παρόλο που πετύχαμε καλά αποτελέσματα και σε επίπεδο Εθνικής.

Ο προπονητής ξέρει καλύτερα τι πρέπει να κάνει. Δεν είναι εύκολο να παίζεις με αυτές τις ομάδες και να ξανοίγεσαι, πρέπει να έχεις υπομονή. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα, το όνειρο του κάθε Ομονοιατή είναι να κερδίσει η ομάδα απόψε. Αν έρθει η πρόκριση τότε ακόμη καλύτερα. Πιστεύω θα γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις για να φέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο προπονητής έδειξε ότι δεν φοβάται να βάλει κάποιους παίκτες νεαρούς, οι οποίοι μπορούν να αντεπεξέλθουν σε δύσκολα ματς».