Ομόνοια - Ολυμπιακός: Αντίπαλος στην Κύπρο και ο καύσωνας

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: Πολύ δύσκολες οι καιρικές συνθήκες για τον Ολυμπιακό στην Κύπρο με τον υδράργυρο να σκαρφαλώνει σήμερα στους 39 βαθμούς κελσίου.

Ομόνοια - Ολυμπιακός: Αντίπαλος στην Κύπρο και ο καύσωνας

Μία ανάσα από την πρόκριση του στους ομίλους του Champions League είναι ο Ολυμπιακός που το βράδυ αντιμετωπίζει στο ΓΣΠ την Ομόνοια. Η ομάδα του Πειραιά έκανε το πρώτο βήμα με το 2-0 του «Γ. Καραϊσκάκης» και απόψε καλείται να σφραγίσει το εισιτήριο.

Η Ομόνοια δεν έδειξε στο πρώτο ματς πως είναι η ομάδα που μπορεί να του κάνει τη ζημιά, αλλά από την άλλη στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν μπορεί κανείς να θεωρεί δεδομένο. Ο Χένινγκ Μπεργκ στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε ότι οι ποδοσφαιριστές του θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για την ανατροπή.

Ο Ολυμπιακός εκτός από την Ομόνοια θα κληθεί να αντιμετωπίσει και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Το θερμόμετρο στην Κύπρο έχει χτυπήσει… κόκκινο και η σημερινή ημέρα είναι η πιο δύσκολη.

Στη Λευκωσία η θερμοκρασία θα φτάσει τις επόμενες ώρες έως και τους 39 βαθμούς κελσίου. Το βράδυ, βέβαια, την ώρα του αγώνα παρουσιάζει πτώση, αλλά και πάλι τα πράγματα θα είναι ζόρικα λόγω των πολύ υψηλών ποσοστών υγρασίας. Πάντως η κατάσταση δεν θα είναι και τόσο εύκολη για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.